رئیس اداره بهداشت دامپزشکی استان کرمانشاه خبر داد:
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری صنعتی استان کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۳۵۳۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷ 02 January 2017
به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، علیرضا حیدری رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از انجام ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صنعتی استان کرمانشاه طی ۹ ماه گذشته خبر داد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰۰ واحد مرغداری در سطح استان کرمانشاه فعال هستند، اظهار داشت: این واحدها به طور متوسط از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ بار جوجه ریزی داشته اند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور،   زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در خصوص اقدامات صورت گرفته برای کنترل بیماری در واحدهای فوق گفت: وضعیت بهداشتی این واحدها هربار پس از جوجه ریزی تحت بررسی و پایش و مراقبت قرار می گیرند ودر صورت بروز مشکل نیز  نمونه های لازم آز آنها اخذ و آزمایش های ویژه  بعمل خواهد آمد.

دکتر حیدری افزود: از مجموع واحدهای فعال طی این ۹ ماه گذشته در۴۹ واحد از آنها  بیماری های  مختلف طیور بروز کرده که این بیماری ها منجر به اتلاف حدود ۱۰۵ هزار قطعه شده که در مجموع با احتساب تلفات مدیریتی کمتر از ۴ درصد ازجمعیت ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی است.

موردی از بیماری مذکور در واحدهای مرغداری صنعتی استان کرمانشاه مشاهده نشده است

دکتر حیدری تصریح کرد: طی ۹ ماه گذشته حدود ۸ هزار و ۵۳۰ بار از واحدهای صنعتی بازدید و پایش و مراقبت  صورت گرفته و ۴ هزار و ۳۲۶ نمونه از آنها اخذ شده است.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار آزمایش سلولوژی و بافتی بر روی نمونه های اخذ شده انجام گرفته است، افزود: بالغ بر ۸۰ درصد بیماری های این واحدها مربوط به مشکلات تنفسی از نوع برونشیت بوده است.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور های همسایه  و فصل سرد سال  بیان داشت: هیچ موردی از بیماری مذکور در واحدهای مرغداری صنعتی استان کرمانشاه تا کنون  مشاهده نشده است.

 این مقام مسئول همچنین به مرغدران تاکید و توصیه کرد که حتما اصول قرنطینه ای – بهداشتی و امنیت زیستی را در واحد های خود با جدیت بیشتر بکار گیرند تا از ورود آلودگی که از طریق پرندگان مهاجر و وحشی منتشر می شود به داخل فارم جلوگیری بعمل آید و هر گونه تلفات در طیور صنعتی و یا بومی مشاهده شده را به اداره های دامپزشکی در سطح استان و یا با سامانه ۱۵۱۲ به اطلاع اداره کل دامپزشکی استان برای اقدامات بعدی برسانند.

دکتر حیدری همچنین از شهرندان نیز درخواست کرد که گوشت مرغ مصرفی خود را از مغازه های مجاز با عرضه گوشت مرغ کشتارشده و بسته بندی شده تحت نظارت دامپزشکی در کشتارگاه های مجاز، تهیه کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار