شهرستان فریدن با ۱۸۰۰ هکتار وسعت زیرکشت پیاز نخستین تولید کننده این محصول زراعی در استان اصفهان است.
کد خبر: ۹۸۴۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۶ 07 August 2021

کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فریدن، عملکرد این محصول را در هر هکتار ۷۰ تن و از بیشترین عملکرد تولید پیاز در استان برخوردار دانست و گفت: برداشت پیاز هر سال از اوایل مرداد آغاز می‌شود و تا اواخر شهریور ادامه دارد.

حسین افشاری، پیاز تولیدی فریدن را بیشتر از اراقام سفید وزرد معرفی و پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت حدود ۱۳۰ هزار تن پیاز ازمزارع شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی فریدن هم مدیریت صحیح را در تولید بذر و نشاء از عوامل موثر در عملکرد محصول دانست و گفت: بذر تولیدی در شهرستان‌های دیگر نشاءگیری و سپس نشاء تولیدی برای کاشت در زمین اسفند هرساله به فریدن منتقل می‌شود.

مظفر امینی افزود: درمدت ۴ ماه یعنی از زمان کاشت تا برداشت روزانه به طور میانگین ۲۵۰۰ کارگر درمزارع پیاز مشغول فعالیت هستند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار