وی ادامه داد: سلامت و کیفیت آب آشامیدنی در روستاهای استان نیز باید به شدت مورد توجه قرار گیرد چراکه افزایش کیفیت آب آشامیدنی روستایی در افزایش شاخصهای بهداشتی روستائیان موثر بوده و باعث کاهش بیماریهای مختلف و بهبود روند درمانی افراد میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: لازم است در همین راستا با تهیه طرحی جامع، نقاط آسیبپذیر این استان در حوزه بهداشت و سلامت و به ویژه بهداشت آب آشامیدنی، شناسایی و در برای رفع آن به سرعت چارهاندیشی و برنامهریزی شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر و به ویژه با پایان یافتن ماه مبارک رمضان شاهد ورود انبوه مسافر و گردشگر به استان خواهیم بود و موضوع تامین آب سالم و بهداشتی برای استفاده گردشگران در همه مناطق مورد توجه قرار گرفته و با کیفیت بخشیدن به منابع آبی در سطح استان از ایجاد ناراحتی و گلایه در مسافران جلوگیری کنیم.
مرادی افزود: همچنین بر ضرورت سالمسازی چشمههای آبی استان و تامین آب شرب مورد نیاز عشایر تاکید کرد و گفت: باید با اجرای این برنامهها و همچنین اجرای شبکههای بهداشتی تأمین آب آشامیدنی، زمینه افزایش کیفیت آب و ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی در استانمان فراهم کرده و از بروز و شیوع بیمارهای میکروبی و انگلی در سطح استان جلوگیری کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین در ادامه این نشست ساماندهی کشتارگاههای این استان را خواستار شد و تاکید کرد: کشتارگاههای سنتی موجود در این استان باید جای خود را به کشتارگاه های صنعتی و نیمه صنعتی بدهند تا سطح سلامت در این حوزه ارتقا یابد.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی کشتارگاه بارده در این استان، اظهار داشت: احداث کشتارگاههای سودجان، کوهرنگ و کاج نیز در این استان در دستور کار قرار گرفته است.