تابناک: حجت‌الاسلام سید علی خمینی گفت: امام خمینی (ره) زمانی وارد حرکت انقلاب شد که از هیچ چیز واهمه نداشت و ترس در وجود آن بزرگوار جایگاهی پیدا نکرد.
کد خبر: ۱۳۰۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۰ 11 March 2015

به گزارش تابناک اصفهان به نقل از فارس، حجت‌الاسلام سید علی خمینی پیش از ظهر امروز در جمع روحانیون و طلبه‌های حوزه علمیه جامعة‌الامام المنتظر نجف‌آباد اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های امام خمینی (ره) که در منشور روحانیت به صراحت اشاره شده، راه‌های انحرافی است.

وی ادامه داد: بنیانگذار انقلاب اسلامی قبل و بعد از انقلاب به چند راه انحرافی اشاره کرد که در تاریخ شیعه و روحانیون این مسیرها وجود داشته است.

نوه امام خمینی (ره) در مورد راه‌های انحرافی بیان کرد: نمونه بارز آن را می‌توان به دوری از سیاست و یا غرق شدن در سیاست دانست که هر کدام مانند لبه تیغه قیچی عمل می‌کنند.

وی افزود: یک طلبه باید تاریخ طلبگی را مطالعه کرده و آگاه باشد که در طول تاریخ با چه مشکلات و تهدیداتی روبه‌رو بوده که در یک دوره عمامه طلبه را برداشته و در دوره دیگر طلبه را تاج سر خود می‌کردند.

سید علی خمینی با بیان اینکه انقلاب امام خمینی (ره) با اندیشه خاصی صورت گرفت و این انقلاب مقدس بود، گفت: بنیانگذار انقلاب اسلامی با اندیشه و هدف خاص خود قیام کردند و از لحاظ علمی و عملی خود را ساخته و قدم در این راه نهادند.

وی در ادامه بیان کرد: دشمنان قبل و بعد از انقلاب با توطئه‌ها و حوادث مختلف نتوانستند به آرزوی خود برسند زیرا امام خمینی (ره) در حوزه علمیه نجف از لحاظ علمی و عملی خود را ساخته و آماده قیام کرده بود.

نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی در مورد وظیفه طلبه در این ایام تصریح کرد: وظیفه روحانیون و طلبه‌ها تحصیل، تدریس و تهذیب و آگاهی از مسائل روز است و این از ویژگی‌های منحصر به فرد امام بود.

وی عنوان کرد: امام خمینی (ره) زمانی وارد حرکت انقلاب شد که از هیچ چیز واهمه نداشت و ترس در وجود آن بزرگوار جایگاهی پیدا نکرد.

حجت‌الاسلام سید علی خمینی در مورد ورود روحانیون به سیاست اظهار کرد: زمانی که روحانیون وظیفه شرعی را احساس کرده و خداوند به آنها تکلیف و بادهای لرزان آنها را نلرزاند و گمراه نشدند، باید در سیاست وارد شوند.

وی در ادامه افزود: یکی از دغدغه‌های امروز طلاب و روحانیون که نباید فراموش شود درس خواندن و کمک به اعتقادات مردم و فقه اهل‌بیت (ع) است که خودسازی از حیث علمی و عملی باید مؤثر باشد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931220000763#sthash.UGrjChnr.dpuf
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار