رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در جمعیت انسانی بطور معمول باید توسط دانشگاه علوم پزشکی اعلام شود اما بر اساس اطلاعات موجود تا کنون موردی از ابتلا به این بیماری در استان گزارش نشده است.
کد خبر: ۱۰۴۸۴۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰ 01 June 2022

وحیدرضا خامسی پور با هشدار به شهروندان برای مراقبت و رعایت بهداشت فردی در جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گفت:این بیماری توسط ویروس و بیشتر در فصول بهار و تابستان از طریق گزش کنه‌ها منتقل می‌شود.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از ابتلای به این بیماری، اظهار داشت: تب کریمه کنگو برای عامه مردم خطرناک نیست و تنها افرادی که با دام زنده و یا فرآورده‌های خام دامی سر و کار دارند باید مراقبت بیشتری انجام دهند.

وی اضافه کرد: شهروندان برای احتیاط بیشتر، گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآورده‌های خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است تهیه و دست کم ۲۴ ساعت قبل از مصرف، در یخچال نگهداری کنند.

خامسی پور به شهروندان توصیه کرد که از نگهداری دام در منازل مسکونی بشدت خودداری کنند، گفت: بیشتر موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در سال‌های گذشته در کشور مربوط به کشتار غیر مجاز دام در خارج از کشتارگاه‌ها بوده است 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :