رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام گفت: قصاب ها هنگام کار ملزم به پوشیدن روپوش سفید هستند.
به گزارش تابناک ایلام؛دکتر سعید صیدیوسفی اظهار کرد:
قصابان باید از آویزان کردن لاشه دام در محیط خارج از یخچال به ویژه در فصل
تابستان اجتناب کنند چرا که در این فصل به علت گرمای هوا و وجود حشراتی
چون مگس و پشه می تواند سلامت گوشت آویزان شده در هوای آزاد را به مخاطره
اندازد.
وی افزود: این بخشنامه به قصابی های مجاز استان ابلاغ شده و در
صورت مشاهده لاشه آویزان شده خارج از محیط یخچال با فرد خاطی برخورد می شود
و همچنین همه فعالان در مغازه های قصابی در هنگام کارملزم به پوشیدن روپوش
سفید هستند.
وی یادآور شد: گوشت های موجود در قصابی های مجاز دارای
برچسب پلمپ و کددار و نیز مهر دامپزشکی است و تاریخ ذبح دام بر روی لاشه
درج و توسط ناظر این اداره کل قبل و بعد از تحویل به قصابی ها ثبت می شود.
صیدیوسفی
تاکید کرد: به هیچ وجه قصابان حق نگهداری و فروش لاشه های فاقد برچسب و
مهر دامپزشکی در محیط قصابی ها را ندارند و در صورت مشاهده با خاطیان
برخورد قاطع می شود.
وی گفت: روزانه به طور متناوب ناظران و بازرسان این
اداره کل با سرکشی از قصابی های سطح استان تاریخ و کد لاشه های تحویل شده
به این اماکن را برای جلوگیری از هرگونه تخلف نظارت می کنند.
وی درخصوص
این مطلب که برخی قصابی ها شبانه و دور از چشم ناظران اقدام به دریافت لاشه
های احشام از افرادی می کنند که این لاشه ها مورد تایید اداره کل دامپزشکی
نیستند، افزود: قاطبه جامعه قصابان از این اقدام مبراهستند.
رییس اداره
نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام گفت: شاید
عده کمی از قصابان این عمل را انجام دهند که البته با توجه به نظارت های
مداوم بازرسان در طول روز آنها به هیچ وجه حق نگهداری و فروش لاشه های خارج
از کشتارگاه را ندارند و درصورت اطلاع با قصابان خاطی برخورد جدی می شود.
صیدیوسفی
تاکید کرد: مصرف کنندگان اطمینان داشته باشند که گوشت های قصابی ها یک روز
قبل از ذبح و هنگام کشتار مورد بازرسی ناظران این اداره کل قرار می گیرند و
در صورت وجود بیماری در لاشه یا یکی از اندام ها، بخش مریض و غیرسالم دام
از چرخه توزیع حذف و امحا می شود./ف