به گزارش «تابناک البرز» زهرا داداشی با توجه به این که استفاده از منابع غذایی آهن، روی، ویتامین A، ویتامین B۱۲ از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند گفت: استفاده از شیر و لبنیات بسیار در تغذیه کرونایی مفید است.
مدیرگروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مواد پروتئینی، انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ، حبوبات و استفاده از تمامی گروههای غذایی برای تغذیه در کرونا کودک و نوجوان توصیه میشود.
داداشی با اشاره به این که کودک و نوجوانان باید از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین اجنتاب کنند افزود: مصرف انواع هله هولهها و مواد غذایی کم ارزش که فقط پر کننده معده هستند را کاهش دهند.
او با اشاره به این که باید به توصیههای تغذیهای برای کودکان و نوجوانان در دوران کرونا اهمیت بدهیم گفت: در دوران رشد نوجوانان و کودکان رعایت تنوع و تعادل باید مورد توجه والدین قرار گیرد.