شیوع کرونا در شهرستان بابل پس از حدود ۲ ماه نوسان ملایم و ایجاد امیدواری برای تک رقمی شدن آمار بستری بیماران در بیمارستان‌ها ، طی دو هفته اخیر مسیر افزایشی در پیش گرفت و آمارهای بستری را به سمت سه رقمی شدن پیش می‌برد.
کد خبر: ۸۶۳۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۸ 17 June 2020

شیوع کرونا در شهرستان بابل پس از حدود ۲ ماه نوسان ملایم و ایجاد امیدواری برای تک رقمی شدن آمار بستری بیماران در بیمارستان‌ها ، طی دو هفته اخیر مسیر افزایشی در پیش گرفت و آمارهای بستری را به سمت سه رقمی شدن پیش می‌برد.

ایرنا - بابلی ها که روزهای پایانی نبرد چهار ماهه ویروس کرونا را همراه با کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهرشان به عنوان دانشگاه مستقل از علوم پزشکی مازندران تجربه می کنند ، طی روزهای گذشته به صورت متوالی شاهد پیشی گرفتن روزانه آمار بیماران بستری در بیمارستان ها از آمار ترخیصی ها بوده اند، روندی که نگرانی مسئولان و کادر درمانی را در پی داشته است.

اگر چه بابل دروازه ورودی کرونا به مازندران بود و در ماه اسفند پارسال و فروردین امسال آمار بیماران بستری در بیمارستان های شهرستان به صدها نفر می رسید ، ولی از اواخر فروردین به تدریج آمار ترخیصی ها از بستری پیشی گرفت تا جایی که دو هفته پیش آمار بیماران بستری به زیر ۵۰ نفر کاهش یافته و این امیدواری را ایجاد کرده بود که زنجیره شیوع در حال گسستن است و سرعت انتقال میل به صفر دارد.

گزارش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل هم نشان می داد که سرعت انتقال بیماری کرونا در مجموعه استان از جمله شهرستان بابل در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد به کمتر از یک و به طور دقیق تر هفت دهم رسید ولی طی ۲ هفته گذشته با پشت سر گذاشته شدن تعطیلات عیدفطر و نیمه خرداد و سفر میلیونی گردشگران و مسافران ، سرعت به عدد یک برگشت و احتمالا با تداوم سفرها و کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی بالاتر خواهد رفت.

بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل ، بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه که تجربه کاهش بستری بیماران کرونایی به زیر ۵۰ نفر را در ۴۵ روز گذشته داشتند ، در ۲ هفته اخیر شاهد افزایشی شدن آمار بستری ها هستند به گونه ای که در حال حاضر ۸۳ بیمار کرونایی در بیمارستان های شهرستان بستری هستند و هر روز هم این آمار افزایش می یابد.

همچنین بر اساس گزارش همین دانشگاه ، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ بیمار کرونایی در بیمارستان های بابل بستری و ۱۳ بیمار جدید با حال عمومی مساعد از بیمارستان ها ترخیص شدند. این آمار به معنای اضافه شدن سه بیمار به بسترها است.

روند افزایشی بیماران کرونایی با حال نامساعد هم از دیگر دغدغه های مسئولان و کادر درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل است به این خاطر که در حال حاضر ۲۵ بیمار کرونایی با حال نامساعد در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های شهرستان بستری هستند.

ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی

فرماندار بابل هم با ابراز نگرانی از افزایشی شدن آمار بیماران بستری در بیمارستان های شهرستان به خبرنگار ایرنا گفت: به هیچ عنوان گرمای هوا نباید سبب شود که مردم از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی غافل شوند که این امر شکست ویروس کرونا را به تاخیر می اندازد.

قربانعلی ولیزاده بورا افزود: کادر درمانی بابل حدود چهار ماه در حال نبرد با این ویروس می باشند و مردم باید شرایط این قشر زحمت کش و سلامتی خود را در نظر بگیرند.

وی گفت: خوشبختانه در ماه های اخیر اطلاعات افکار عمومی در خصوص این ویروس بسیار زیاد شده است و به طور تقریبی همه افراد جامعه به این باور رسیده اند که برای شکست این ویروس باید پیشگیری را در دستور کار خود قرار دهند.

وی اظهار داشت: رسانه ها باید افکار عمومی را قانع کنند که کرونا پایان نگرفته و هنور مردم باید نکات بهداشتی را به طور کامل رعایت کنند.

فرماندار بابل اعلام کرد که در حال حاضر زمان مناسبی برای سفر کردن نیست و مردم مسافرت را به دوران پسا کرونا و شکست با این ویروس موکول کنند.

زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند ، شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان زیر پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار