موسسات مالی و اعتباری که از سوی بانک مرکزی مجوز فعالیت دارند میتوانند محلی برای سپرده گذاری پولهای مردم باشند
کد خبر: ۷۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸ 25 February 2015

به گزارش تابناک ارومیه ،هر از چند گاهی نام یکی از موسسه مالی و اعتباری در بین مردم می پیچد و بدنبال آن شایعات و سخنانی که صحت و سقم آن هنوز مشخص نشده در پیامکهای مردم و در محافل خصوصی و عمومی اجتماعی منتشر میگردد.

برخی از موسسات مالی و اعتباری با استفاده از نام های معتبر و گاه مقدس،با تبلیغاتهای گسترده ونشان دادن تسهیلات سراب وار ،دست در جیب مردم میکنند و با نام اعطای تسهیلات ویژه به مناسبتهای مختلف سرمایه های مردم را جذب موسسات خود میکنند.اما مشکل وقتی معلوم میشود که این موسسات پس از مدتی اعلام ورشکستگی کرده و قادر به انجام تعهدات خود در قبال مشتریان خود نیستند.

در این بین نظام بانکی نیز پاسخگوی این مشکل نیست.برای همین مردمی که پولهای خود را نزد این موسسات ودیعه گذاشته اند در جلو شعب این موسسات سرگردان میشوند.

به نظر میرسد برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی که در کل اعتماد مردم به سیستم مالی و بانکی کشور را از بین میبرد و به اقتصاد کشور لطمه وارد میکند ،ارائه اطلاعات دقیق و قابل دسترسی از سوی نظام بانکی کشور و جلوگیری از فعالیت موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز است.

لذا مردم با مراجعه به سایت بانک مرکزی و سایتهای معتبر میتوانند از مجوز دار بودن و یا بدون مجوز دار بودن این موسسات مالی اطلاع حاصل نمایند و با هوشیاری بیشتری در این زمینه عمل کنند.

محمدحسین حسین زاده مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت در نشستی خبری با بیان اینکه، سقف بازپرداخت این تسهیلات قرض الحسنه20 میلیون تومانی 60 ماه است، افزود: این تسهیلات بدون شرط سپرده گذاری مدت دار پرداخت می شود و الزامی نیز برای مسدودن کردن پول و وجوه نیست.

وی ادامه داد: این تسهیلات در صورت بازگشایی حساب در بانک و براساس عملکرد حساب مذکور و اطمینان بانک به متقاضیان پرداخت می شود.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت، تصریح کرد: این بانک تاکنون یک میلیون و 900 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده که 400 هزار فقره آن مربوط به سال جاری بوده است.

حسین زاده اظهار داشت: هرچند این بانک براساس ضوابط مجاز است کارمزد چهار درصدی از تسهیلات قرض الحسنه دریافت کند اما تلاش شده تا این رقم به دو درصد کاهش یابد البته ناگفته نماند که این بانک کارمزد صفر تا چهار درصد را برای تسهیلات خود براساس نوع تسهیلات درنظر می گیرد.

وی درباره تعداد ضامنین برای ارایه تسهیلات نیز گفت: تسهیلات کمتر از 10 میلیون تومان با یک ضامن معتبر (فرد دارای گواهی کسر از حقوق و یا جواز کسب) و تسهیلات بالای 10 میلیون تومان با یک تا سه ضامن پرداخت می شود.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت درباره چگونگی دریافت کارمزد، گفت: به ازای هر سال دو درصد کارمزد از تسهیلات گیرندگان دریافت می شود.

وی، مانده منابع این بانک را چهار هزار و 300 میلیارد تومان اعلام و تصریح کر: این رقم در سال گذشته یک هزار و 100 میلیارد تومان بود.

وی از تاسیس انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی در کنار این بانک خبر داد و گفت: این صندوق در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در حال ارایه خدمات است.

حسین زاده تعداد شعب این بانک را 282 شعبه در سراسر کشور ذکر کرد و گفت: تعداد مشتریان این بانک از حدود یک میلیون نفر در سال گذشته به سه میلیون نفر افزایش یافته و منابع بانک نیز نسبت به ابتدای سال صد درصد رشد داشته است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار