هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی به میزبانی همدان روز چهارشنبه با معرفی پایان نامه‌های برتر به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۶۳۵۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹ 26 July 2018
هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی به میزبانی همدان روز چهارشنبه با معرفی پایان نامه‌های برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش ایرنا، رئیس جهاد دانشگاهی کشور در این آیین گفت: نداشتن اراده و تلاش برای رسیدن به اهداف عالی مهمترین مشکل در امر توسعه کشور است.

حمیدرضا طیبی با بیان اینکه کشور باید دانش بنیان اداره شود افزود: برای پیشرفت کشور باید از افراد خود باور در پست‌های مدیریتی استفاده شود به گونه‌ای که خود باوری را در مقام عمل در عرصه‌های علمی موفق کسب کرده باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور با تاکید بر اینکه دعوا‌های سیاسی در کشور مانع از برنامه ریزی‌های دراز مدت می‌شود افزود: کشور دارای استعداد‌های بسیاری است و هیچ مشکلی در توسعه فناورانه در زمینه‌های مختلف وجود ندارد.

طیبی با بیان اینکه در مجموعه جهاد دانشگاهی سعی کرده ایم که جوان ایرانی توانمند در انجام کار‌های بزرگ در عرصه‌های مختلف فرهنگ، علم و فناوری، کارآفرینی تربیت کنیم افزود: افرادی در پست‌های مدیریتی قرار گرفته اند که هیچ اعتقادی به استفاده از توان ملی کشور ندارد که باید این دیدگاه و رویه تغییر کند.

رئیس جهاد دانشگاه واحد همدان نیز گفت: دانشگاه‌ها موتور توسعه هر جامعه‌ای هستند و پیوند صنعت با دانشگاه‌ها به این رشد و توسعه کمک می‌کند.

اکبر اسدی با بیان اینکه اگر کشور ما بخواهد در مسیر رشد و توسعه قرار گیرد باید از ظرفیت دانشگاهیان بهره بیشتری گرفت افزود: دانشگاه می‌تواند موتور محرکه این مسیر باشد.

وی با بیان اینکه اختتامیه هفدهمین دوره جشنواره پایان نامه سال دانشجویی کشور برای اولین بار به میزبانی جهاد دانشگاهی همدان برگزار شد افزود: پایان نامه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند.

اسدی تاکید کرد: بخش ویژه‌ای با موضوعات مختلفی از جمله اقتصاد مقاومتی، معماری و شهرسازی اسلامی، طراحی مد و لباس ایرانی و اسلامی، تجاری سازی و فناوری‌های نوین، مطالبات فرهنگی دانشجویی، سیاستگذاری فرهنگی و مدیریت جهادی در حاشیه این مراسم برگزار شد.
 
رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان با بیان اینکه ۹۰۵ پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است گفت: این پایان نامه‌ها در حوزه‌های علوم انسانی، علوم پزشکی، کشاورزی، فنی و مهندسی، علوم پایه و در حوزه هنر و معماری است و ۱۲۵ پایان نامه هم در بخش ویژه شرکت کرده اند.
وی با بیان اینکه ۶۰ نفر از اساتید، مسئولیت داوری این پایان نامه‌ها را بر عهده داشتند افزود: تعداد حضور پایان نامه‌ها نسبت به سال قبل آن ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
 
۱۲ پایان نامه در این جشنواره برگزیده اصلی و ۲۸ پایان نامه قابل تقدیر شناخته شدند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار