رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه برخی با چهره انسان دوستی موادی ناسالم به خورد مردم می‌دهند، تصریح کرد: نظارت‌های بهداشتی ما بسیار شدید است و خوشبختانه جهادکشاورزی، بهداشت و همه دستگاه‌های مرتبط در این راه به ما کمک می‌کنند.
کد خبر: ۵۱۷۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۱ 01 November 2017
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: در جهان تمایل زیادی پیدا شده که نشان حلال را بر روی مواد غذایی ببینند؛ چراکه حلال نشانه سلامت و اطمینان از آن محصول است.

به گزارش ایکنا، حبیب اله موسوی بهار،در همایش تخصصی منطقه‌ای حلال، اظهار کرد: سلامت و امنیت غذایی همیشه همراه با یکدیگر می‌آیند و در کنار هم نوشته می‌شوند که این امر نشان از  اهمیت امنیت غذایی در حوزه سلامت است.

وی افزود: هر جانداری از ابتدا با تغذیه رشد و نمو می‌کند و تغذیه در نوع اخلاق، چهره، بهره هوشی و تمام ابعاد زندگی او مهم است بنابراین اهمیت تغذیه سالم انکارپذیر نیست.

موسوی بهار تصریح کرد: اهمیت غذایی در حدی است که خداوند در آیات قرآن می فرمایند نگاه کن به چیزی که می‌خوری.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه برخی با چهره انسان دوستی موادی ناسالم به خورد مردم می‌دهند، تصریح کرد: نظارت‌های بهداشتی ما بسیار شدید است و خوشبختانه جهادکشاورزی، بهداشت و همه دستگاه‌های مرتبط در این راه به ما کمک می‌کنند.

موسوی بهار اظهار کرد: اگر سفره و سبک غذایی‌مان را اصلاح نکنیم انواع بیماری‌ها گریبان گیرمان می‌شوند که نمونه آن سرطان‌های دستگاه گوارش ناشی از تغذیه نادرست است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: حوزه سلامت هم مانند طبابت است و انتظار یک درصد رفتار ناصحیح هم از آن نمی‌رود.

موسوی بهار با اشاره به اینکه واحدهایی هستند که رفتارهای سالمی ندارند و با مواد اولیه ناسالم و ناپسند کار می‌کنند، تصریح کرد: متاسفانه از کارگاه شیره پزی بازدید کردیم که  فاسدترین مواد را در آن مشاهده کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نباید فراموش کنیم که افزایش زندگی سالم در سایه امنیت غذایی به وجود می آید.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار