معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران گفت: سند راهبردی توسعه بخش های مازندران تدوین شود.
کد خبر: ۵۰۵۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۴ 08 October 2017
به گزارش تابناک : علیرضا یونسی رستمی در همایش توجیهی بخشداران استان مازندران در مجتمع بانک کشاورزی بابلسر، اظهار کرد: بخشداران پس ازدهیاران در خط مقدم ارتباط با مردم قرار دارند و هر گونه کاستی از سوی مسئولانموجب بدبینی به نظام می‌شود. 
وی با بیان اینکه باید با مردم بهمنظور استفاده از ظرفیت تمامی آنها برای توسعه بخش شهرستان‌ها بهره گرفت، تصریحکرد: عمل بخشداران فقط باید در چارچوب قانون باشد و جامعه ایران از گریز از قانونآسیب دیده است. 
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندرانبا اشاره به اینکه قانون موجب پایداری امور می‌شود، خاطرنشان کرد: بخشداران به هیچعنوان به حواشی ورود نکنند و فقط ماموریت‌ خودشان را انجام ندهند چرا که فرصت خدمترسانی آنها از بین می‌رود. 
یونسی با بیان اینکه عدم انعکاس عملکرد دولت یکی از ضعف‌های بخش‌هامحسوب می‌شود، گفت: بخشداران باید انتقادهای مردم را به خوبی بشنوند و برای حفظمنزلت مردم برای آنها ارزش قائل شوید و از هیچ تلاشی برای خدمت بی منت فروگذارنکنید و اگر نمی‌توانید استعفا دهید. 
وی با اشاره به اینکه باید از احزاب،گروه‌ها، رسانه‌ها، عالمان و غیره کمک بخواهید، افزود: سند راهبردی توسعه بخش راتدوین کنید و از دهیارن این سند را در روستاها بخواهید. 
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران بابیان اینکه مشکلات اقتصادی فراوانی در کشور وجود دارد، گفت: افزایش بهره‌های بانکیبرای یک سرمایه‌گذار شکست را به همراه دارد. 
یونسی افزود: طلاق در مازندران ازمتوسط کشوری بالاتر بود اما این میزان در 6 ماه نخست سال 96 این میزان بسیار کاهشیافت و از متوسط کشوری نیز وضع استان مازندران بهتر شده است. 
وی با اشاره به اینکه مازندران در حوزهمصرف مواد مخدر، معتادان و زندانیان و غیره پس از خوزستان دوم بود، گفت: مازندراندر این زمینه به استان بیستم ارتقا یافت و 30 محله آسیب‌پذیر وجود داشت. 
یونسی با بیان اینکه در سال 88 تعدادغریق مازندران 243 نفر بود، افزود: امسال با توجه به افزایش جمعیت تنها 62 نفرغریق در مازندران وجود داشت که نشان از ارتقای این امر و کار با برنامه دارد. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکیدبر اینکه هر ماه از بخشداران گزارش دریافت می‌شود، خاطرنشان کرد: مکانی برایکارگزاران در بخشداری برای صندوق بیمه کشاورزی در نظر گرفته شود. 
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندرانافزود: طرح دهگردشی از سوی کارگزار، دهیار، شورا، خانه بهداشت، مرکز خدمات،بهزیستی، سپاه و کمیته امداد در هر روستا برای افراد آن صورت بگیرد و آنهایی کهبیمه نیستند ثبت نام کنند و در غیر این صورت از خدمات روستائی بهره‌مند نمی‌شوند. 
یونسی با اشاره به اینکه سهمیه تکلیفیبرای بخشداران مشخص شده است، گفت: برای مازندران مناسب نیست که مازندران ازمیانگین کشوری در این زمینه کمتر شود. 
وی با بیان اینکه بخشداران به دهیارانسهمیه تکلیفی به دهیاران بدهند، خاطرنشان کرد: ستاد پشتیبانی این صندوق در بخشداریبا مسئولیت بخشدار و با حضور شوراها، دهیاران، مرکز خدمات و سایر دستگاه‌هایمربوطه تشکیل شود. 
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندرانبا اشاره به اینکه همایش منطقه‌ای در این زمینه برگزار شود، گفت: اطلاع‌رسانی بانصب بنر در مکان‌های مختلف نیز در این زمینه می‌تواند کارگشاه باشد. 
یونسی با بان اینکه با رسانه‌ها برایاین امر ارتباط برقرار شود، افزود: در حوزه آسیب‌هایی که به باغات و اراضی کشاورزیوارد می‌شود اگر بتوان آنها را زیرنظر بیمه قرار داد بسیاری از مشکلات مردم برطرفمی‌شود و استانداری به عنوان پایلوت یک بخش را اجرایی کرده و پس از شناسایی نقاطضعف و قوت آن را برای سایر روستاها استفاده کرد. 
وی به نقش فرهنگ‌سازی در این زمینهاشاره و خاطرنشان کرد: مسئولان باید در این زمینه تمامی تعهدات خود را انجام دهند.





منبع : ایسنا 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار