رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان با اشاره به زیرساخت‌های ارتباطی مخابرات استان، اظهار داشت: نقاط کوری در استان وجود دارد که آنتن دهی موبایل در آن نقاط وجود ندارد که این مشکلات باید برطرف شود زیرا شرط استفاده از خدمات سازمان‌های امدادی گسترش زیرساخت‌های مخابراتی است.
کد خبر: ۴۳۳۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۵ 31 May 2017
رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان با اشاره به اینکه چهار شهرستان همدان مجهز به پد فرود بالگرد اورژانس هوایی نیستند، گفت: سالانه ۵۰۰ نفر از مردم همدان به دلیل حوادث ترافیکی جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش تسنیم، حبیب معصومی در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان، با اشاره به موضوع کاهش خطر بلاهای طبیعی و پدافند غیرعامل، اظهار داشت: همه ادارات در این رابطه تکلیف دارند تا در همه حال آمادگی لازم را داشته باشند.

وی افزود: شهرستان‌های همدان از نظر خطر و بلاهای طبیعی با هم متفاوت هستند و به طور مثال در  شهرستان رزن و نهاوند خطر زلزله و در فامنین خطر خشک‌سالی مطرح است که تمامی شهرستان‌ها باید در مقابله با تهدیدات و بلاهای طبیعی آمادگی لازم را داشته باشند.

معصومی با بیان اینکه برای اینکه شهرستان‌ها بتوانند از امکان اورژانس هوایی استفاده کنند پد فرود بالگرد لازم است، گفت: چهار شهرستان همدان پد برای فرود بالگرد اورژانس هوایی ندارند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان با تأکید بر اینکه سالانه 500 نفر از مردم همدان به دلیل حوادث ترافیکی جان خود را ازدست می‌دهند، بیان کرد: این تعداد در سال‌های قبل 900 نفر بود که کاهش یافته است.

معصومی با اشاره به اینکه با پیگیری‌های انجام شده برخی از منابع ذخیره سوخت داخل شهر به خارج ازشهر منتقل شده‌اند، تصریح کرد: تمام ادارات بخش سلامت، بهداشت،درمان، برق و آب نیاز به برگزاری مانورهای مشترک دارند.

وی با بیان به اینکه در استان همدان با ایجاد امکانات ریلی قطار به همدان رسیده است، عنوان کرد: باید خطرات در رابطه با خطوط ریلی پیش‌بینی شود.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان با اشاره به زیرساخت‌های ارتباطی مخابرات استان، اظهار داشت: نقاط کوری در استان وجود دارد که آنتن دهی موبایل در آن نقاط وجود ندارد که این مشکلات باید برطرف شود زیرا شرط استفاده از خدمات سازمان‌های امدادی گسترش زیرساخت‌های مخابراتی است.

معصومی با تأکید به راه‌اندازی موبایل ماهواره‌ای از سوی برخی ادارات که هیچ ارتباطی به سیستم مخابراتی کشور ندارند، بیان کرد: این خطوط موبایل ماهواره‌ای باید برای افراد کلیدی هر اداره‌ای تهیه شود که در زمان ترافیک مخابراتی دسترسی تماس با این شماره‌ها آسان است.

وی افزود: مراکزی در ادارات وجود دارد که در پدافند غیرعامل ‌به مراکز حساس، حیاتی و مهم تبدیل شده است که نیاز به حفاظت ویژه دارند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان، تصریح کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی همدان دارای 30 مرکز حساس، حیاتی و ویژه است.

معصومی با بیان اینکه کارشناس آتش‌نشانی و کپسول اطفا حریق باید در تمامی ادارات گاز، برق، آب و غیره وجود داشته باشد تأکید کرد: باید به حوادثی نظیر حوادث میکروبی، شیمیایی و تهدیدات هسته‌ای توجه ویژه‌ه‌ای شود.

معصومی با بیان اینکه ایمنی به دو بخش ایمنی سازه‌ای و غیر سازه‌ای است، عنوان کرد: در بخش سلامت کارشناسان ما ساختمان‌های ستادی را ازلحاظ سازه‌ای و غیر سازه‌ای بررسی کرده و نمره می‌دهند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی با اشاره یکی از نکات مهم توجه به تانکرهای حمل مواد خطرناک و سوختی است، گفت: باید بررسی‌های لازم انجام شود تا این تانکرها در داخل شهر تردد نکنند.

معصومی با بیان اینکه در سال‌های اخیر شاهد عبور زائران از استان همدان هستیم بیان کرد:در سال 94 یک‌ میلیون زائر از استان عبور کردند که لازم است برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت دسته‌های عزاداری در مساجد و غیره به‌عمل آید.

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان، اظهار داشت: می‌شود از کمک سازمان‌های مردم‌نهاد برای ساماندهی حوادث و بلاهای طبیعی استفاده کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار