مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اردکان گفت: در فروردین و اردیبهشت امسال میزان تولید گندله در کارخانه گندله‌سازی این شهرستان از مرز 596 هزار تن گذشت.
کد خبر: ۴۰۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۴ 28 May 2015
 به گزارش تابناک یزد ، به نقل از روابط عمومی روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اردکان، محمود نوریان با اشاره به اینکه تولید گندله در اردکان از مرز 596 هزار تن گذشت اظهار داشت: میزان تولید گندله طی مدت مشابه سال 93 در این واحد تولیدی 492 هزار تن بود که افزایش 16 درصدی را نشان می دهد.
وی اضافه کرد: بر اساس همین گزارش شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، بزرگترین تولیدکننده کنسانتره سنگ آهن در کشور است که سالانه بالغ بر 10 میلیون و 500 هزار تن کنسانتره و 1 میلیون و 500 هزار تن سنگ آهن دانه‌بندی و نیز 3 میلیون و 400 هزار تن گندله تولید می‌کند.
مدیر عامل افزود: با وجود توسعه صنایع فولادسازی کشور در سال‌های اخیر، این توسعه متوازن نبوده و صنایع معدنی و تولید کننده کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی قادر به تامین نیاز کارخانجات فولادسازی داخل کشور نیستند و هنوز بخشی از گندله مصرفی فولادسازان از خارج از کشور وارد می‌شود.
نوریان گفت: بر اساس سند چشم‌انداز توسعه، تولید فولاد تا سال 1404 باید به 55 میلیون تن برسد، شاید بتوان تولید فولاد را با توجه به واحدهای موجود به این رقم رساند اما با مواد اولیه وارداتی امکان‌پذیر است.
به گفته وی طبق برنامه تدوین شده سند چشم‌انداز ، میزان تولید گندله کشور در سال 93 باید بالغ بر 33 میلیون تن بود در حالیکه بر اساس آمار منتشره، کل تولید گندله در سال گذشته 21 میلیون تن گزارش شده است.
نوریان علت نامتوازن بودن توسعه صنایع معدنی با صنایع فولادی در کشور را عدم حمایت از معدنکاران و نیز برخی قوانین و ضوابط بهره‌برداری از معادن دانست و گفت: موانع موجود در بخش معدن و صنایع معدنی سرمایه‌گذاران را بی‌انگیزه کرده است حتی بخشی از فعالان حال حاضر در این صنعت بدلیل هزینه بالای تولید و قیمت پایین محصول و عدم حمایت دولت توان ادامه فعالیت را ندارند و در حال تعطیلی شدن هستند.
وی ضمن در خواست از مسئولان و تصمیم‌گیرندگان در اقتصاد کشور برای ایجاد تسهیلات لازم و رفع برخی موانع موجود افزود: مطمئناً هر جا امنیت سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، موج سرمایه‌گذاری‌ها به آن سمت خواهد رفت، لذا برای توسعه صنایع معدنی کشور و تشویق سرمایه‌گذاران باید مقررات و قوانین اثربخش و تقویت کننده این بخش بیش از پیش تسری پیدا کند.
نوریان تاکید کرد: اگر به‌دنبال تحقق اقتصاد مقاومتی هستیم باید ابتدا داشته‌های خود را حفظ و تقویت کنیم و سپس با مدیریت کارآمد، ضمن ظرفیت‌سازی‌های جدید نسبت به ارزش‌افزایی محصولات تلاش کنیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار