مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان صیانت از حقوق مردم و جلب رضایت عمومی را از اولویت های اداره کل ارشاد اسلامی دانست و گفت: حمایت از بخش خصوصی و توسعه تشکل ها نیز از اولویت هاست.
کد خبر: ۲۶۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷ 22 April 2015

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان بااشاره به برگزاری ۲۲برنامه شاخص استانی، ملی و بین المللی فرهنگی در استان، گفت: امسال ۳۹ برنامه شاخص فرهنگی باتاکید بر همکاری بخش خصوصی اجرا می شود.

به گزارش مهر، فاضل عبادی در نشست خبری با اصحاب رسانه همدان، اظهار داشت: طبق آخرین اطلاعات، هفت هزار و ۶۷۰ نشریه در سراسر کشور دارای مجوز هستند که از این تعداد ۱۱۲ مجوز مربوط به حوزه های مختلف عمومی و تخصصی در همدان و ۳۰ نمایندگی مربوط به نشریات سراسری است.

وی با افزودن این نکته که براساس جمعیت موجود، این تعداد نشریه دارای یک تعادل نسبت به کشور است، بیان کرد: نشریات استان همدان از نشریات برجسته کشوری هستند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه از ۴۴ خبرگزاری در کشور ۱۶ مورد در همدان مشغول فعالیت است، گفت: در بین ۶۳۸ پایگاه خبری دارای مجوز از هیئت نظارت بر مطبوعات، ۱۷ مورد در همدان دارای مجوز هستند.

عبادی با اشاره به اصول و سیاست های اداره کل ارشاد به بیان فعالیت های این سازمان پرداخت و افزود: آنچه در زمینه فعالیت ها مهم است محتوای کار، اثر بخشی فعالیت ها و پیگیری اهداف در راستای اعتلا فرهنگ است.

وی صیانت از حقوق مردم و جلب رضایت عمومی را از اولویت های اداره کل ارشاد اسلامی دانست و گفت: حمایت از بخش خصوصی و توسعه تشکل ها نیز از اولویت هاست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به حمایت ویژه از توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری به عنوان یکی از برنامه های اساسی این سازمان، ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۲۲ برنامه شاخص استانی، ملی و بین المللی در استان برگزار شد که غالبا در سطح شهرستان ها برپا شد.

عبادی به نمایش های تولید شده در استان به تعداد بیش از ۹۹ مورد در سال گذشته اشاره کرد و افزود: اشاعه فرهنگ قانونگرایی و نیز سالم سازی و زیبا سازی فضای فرهنگی و هنری از اهداف و برنامه های پیش رو است.

وی با برشمردن سیاست های دیگر این سازمان، عنوان کرد: کمک رسانی به توان فرهنگی و هنری مساجد استان به ویژه در مناطق محروم و روستایی، پیگیری رونق اقتصاد فرهنگی از طریق اصناف، تلاش برای ارتقای اتحادیه چاپخانه داران و تعاونی ناشران، حفظ ارزش های دینی و هویت ملی و دینی، بهره گیری از فعالیت های نوین در برنامه های هنری، توانمندسازی تشکل های فرهنگی و غیر دولتی همچون خانه مطبوعات استان، تعامل و هم افزایی با دستگاه های محلی، تسهیل صدور مجوزها و تمدید مجوزها، حمایت از روحیه نوآوری و ابتکار در نمایشگاه ها، تقویت زبان فارسی با برگزاری جشنواره های ادبی و تقویت نیروی متعهد و معتقد به جمهوری اسلامی و واگذاری بخشی از فعالیت ها به این افراد از برنامه های مهم است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه تعداد موسسات فرهنگی و هنری در سال گذشته از ۱۸ مورد به ۲۷ مورد افزایش یافته است، گفت: تعداد کانون های قرآن و عترت به ۷۸ و کانون های فرهنگی و هنری مساجد به ۵۱۷ کانون در سال گذشته رسیده است.

وی به فعالیت ۱۳۲ مرکز انتشاراتی و ۱۵۲ کانون تبلیغاتی در استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴۹ تولید فیلم، ۱۰۹ اجرای موسیقی و برگزاری ۱۷۸ نمایشگاه در سطح استان صورت گرفته است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به یک هزار و ۴۰۷ هنرجو در مراکز علمی کاربردی استان، ادامه داد: امسال بیش از ۳۹ فعالیت شاخص هنری با تاکید بر بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

عبادی با اشاره به شکل گیری دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان، افزود: اقدام موثری در این زمینه صورت گرفت و فعالیت ها و تصمیم گیری های جشنواره به استان واگذار شده است.

وی همچنین به همایش میرسید علی همدانی از هفتم تا نهم مهر اشاره و عنوان کرد: بلافاصله پس از برگزاری این همایش، جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از دهم تا پانزدهم مهرماه در استان برگزار خواهد شد.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار