رضا نجفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برداشت
لیمو ترش از اواخر تیر در سیستان و بلوچستان آغاز و تا آذر ادامه دارد.
وی
افزود: هشت هزار و 654تن لیمو ترش سالجاری پیش بینی می شود از سطح باغات
سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف داخل و خارج استان شود.
رئیس
سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: شهرستان دلگان، سرباز و
نیکشهر به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت لیمو ترش استان را دارا هستند.
نجفی
خاطر نشان کرد: هم اینک 86 هزارهکتار باغات انواع میوه گرمسیری، نیمه
گرمسیری و سردسیری در استان با تولید سالانه 521 هزار تن وجود دارد که سه
هزار و 246 هکتار آن به مرکبات با تولید 30 هزار تن اختصاص دارد.
استان
سیستان و بلوچستان از آب و هوای متنوعی برای کشت انواع محصولات کشاورزی
برخوردار است به گونه ای که جنوب این استان شامل چابهار، کنارک، نیکشهر،
سرباز، قصرقند، فنوج، ایرانشهر و دلگان توانمندی زیادی در تولید میوه های
گرمسیری و نیمه گرمسیری(موز، انبه، پاپایا، گوواوا، مرکبات، انجیر، مرکز
استان شامل خاش و میرجاوه و زاهدان میوه های سردسیری و شمال استان (زابل،
هیرمند، زهک، نیمروز و هامون) غلات و حبوبات و میوه هایی چون هندوانه،
انگور زودرس یاقوتی و خربزه تولید می شود.