کد خبر: ۲۶۲۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۵ 19 July 2016
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره احتمال شیوع تب کریمه کنگو در این استان هشدار داد و گفت که اقدامات پیشگیرانه لازم انجام شود .

نادر آهنگر گفت : از اول امسال تاکنون 10 مظنون به تب کریمه شناسایی و ابتلای چهار مازندرانی به این بیماری تایید شد .
وی ادامه داد: پارسال 20 مظنون به بیماری تب کریمه کنگو در مازندران شناسایی شد که منجر به فوت دو نفر از این افراد شد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از این تعداد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در سال جاری به عنوان هشداری برشمرد و گفت : برخی مناطق غرب مازندران به دلیل وجود دامهای آلوده به کنه ناقل بیماری تب کریمه کنگو به عنوان کانون اصلی احتمال بروز این بیماری به شمار می روند .
وی در توصیف میزان خطرناکی این بیماری ، اظهارداشت : در جامعه بهداشتی از هریک مورد ابتلا به این بیماری با عنوان اپیدمی نام برده می شود .
آهنگر اعمال قرنطینه های لازم دامی در ورودی های استان مازندران را راهی برای جلوگیری از احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو دانست و ادامه داد : برای این منظور باید اقدامات لازم و مورد نیاز کنترل دام ها صورت بگیرد .
وی دوره کمون بیماری تب کریمه کنگو را پنج تا هفت روز اعلام کرد و افزود : خونریزی های شدید هنگام ابتلا به این بیماری غالبا ترس و وحشت را در میان مردم و حتی کادر پزشکی مراکز درمانی ایجاد می کند .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هفته گذشته در جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان گفت که ویروس این بیماری از طریق تماس پوست بدن زخمی با دام مبتلا به این بیماری منتقل می شود و دامداران ، قصابان ، کارگران کشتارگاهها و دامپزشکان از جمله افراد در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند .
محسن اعرابی از غرب مازندران به عنوان یکی از کانون های بروز و مشاهده این بیماری در استان یاد کرد و افزود : متاسفانه آلودگی برخی دام های این مناطق به کنه ناقل این بیماری بر شیوع و سرایت آن به انسان ها تاثیر گذار بوده است .
وی تاکید کرد: می بایست برای کنترل این ناقل بیماری تلاش شده تا جلوی خطرگسترش آن به شهرهای دیگر گرفته شود .
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سم پاشی مجموعه های نگهداری دام به عنوان راهکاری مهم برای کنترل این بیماری نام برد و افزود : برای انجام این اقدام در مازندران به اعتبار چهار میلیارد ریالی نیاز است .
براساس اعلام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران ؛ سرنوشت ۳۰ تا ۵۰ درصد از افراد مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو به
مرگ منجر می شود .
یک میلیون و 700هزار راس دام در مازندران وجود دارد که برخی از این دامها در طول فصول جابجایی وکوچ آنها به مناطق مختلف انجام می شود .
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار