استاندار البرز:
وی با اشاره به اینکه برداشته شدن تحریم‌ها بسیاری از محدودیت‌های دسترسی به دانش و فناوری روز را برداشته است، افزود: در شرایطی که 30 سال تحریم، حلقه محاصره را تنگ‌تر می‌ساخت و در جنگی تمام عیار از برخورداری کوچک‌ترین ابزار دسترسی به فناوری نوین محروم بودیم با تدبیر دولت فرصت‌های گسترده‌ای فرا‌رویمان گشوده شده است.
کد خبر: ۲۴۸۳۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۸ 19 June 2016
سیدحمید طهائی استاندار البرز ظهر یکشنبه در دیدار با جوانان برتر استان، ضمن آرزوی قبولی عبادات در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: اولویت اول  دولت اقتصاد مقاومتی است و به فراخور  آن ستاد فرماندهی استانی نیز تشکیل و همه مسئولان بسیج شده‌اند در این شرایط سخت اقتصادی فضا را برای تکاپو مهیا کنند.
وی با اشاره به اینکه برداشته شدن تحریم‌ها بسیاری از محدودیت‌های دسترسی به دانش و فناوری روز را برداشته است، افزود: در شرایطی که 30 سال تحریم، حلقه محاصره را تنگ‌تر می‌ساخت و در جنگی تمام عیار از برخورداری کوچک‌ترین ابزار دسترسی به فناوری نوین محروم بودیم با تدبیر دولت فرصت‌های گسترده‌ای فرا‌رویمان گشوده شده است.
طهائی تصریح کرد: جنگ دشمن علیه جمهوری اسلامی، جنگ اقتصادی بود و ما در حالی گردنه‌های سخت را در این نبرد نابرابر طی می‌کردیم که اسلحه، تجهیزات و بمبی که جزو برنامه‌های نرم دشمن بود و بر سر راهمان قرار می‌گرفت خنثی می‌کردیم.
وی افزود: تجربه اقتصاد مقاومتی بنای کار ما را بر این نهاد که بتوانیم با ظرفیت‌ها تحریم‌ها را ناکار سازیم.
استاندار البرز فرصت‌های اقتصادی پیش رو را بعد از موفقیت‌های برجام تبیین کرد و گفت: سفر اخیر هیئت اقتصادی البرز به روسیه و حضور طرف روسی در استان البرز در روزهای اخیر نویدبخش گشایش فرصت‌های اقتصادی مطلوبی برای این استان است.
طهائی با سنجش و ارزیابی از بازار اقتصادی روسیه و ظرفیت‌هایی که در داخل استان می‌تواند فرصت اقتصادی برای البرز باشد، بیان کرد: در حال حاضر کشور روسیه سالانه 800 میلیارد دلار واردات میوه و تره بار دارد که بخش عمده‌ای از آن را می‌توان از تولیدات کشاورزی البرز تأمین کرد، چرا که به اذعان سرمایه‌گذاران این کشور، میوه و تره بار ما طرفدار دارد و تنها باید بر روی بسته‌بندی و نحوه عرضه محصولات متمرکز شد تا بتوان به بازارهای جهانی دست یافت.
استاندار البرز همچنین با اشاره به اینکه برجام گشایشی در خطوط تولیدی واحدهای صنعتی ایجاد کرده است، گفت: افزایش خطوط تولید تنها یک واحد صنعتی به 12 خط تولید و تحقق 3500 فرصت شغلی رهاورد برجام بوده که بنا به اظهارات مدیران واحدهای تولید بدون اجرای آن این شرایط محقق نمی‌شد.
وی افزود: تمام تلاش دولت در این مدت، بهبود شرایط اقتصادی و ایجاد فرصت‌های تجاری با شرکت‌های بین‌المللی بوده است.
طهائی راه حلاوت موفقیت‌های دولت را با مشارکت جوانان چند برابر دانست و افزود: در سایه دیدگاه‌های مشترک در استان تمام تلاش را به کار گرفته‌ایم تا جوانان بدون دغدغه باشند و به جای آنکه آنها برای کار به دنبال تولید باشند، واحدهای تولیدی که ترمیم و بازسازی می‌شوند برای رونق بیشتر سراغ  تخصص جوانان را بگیرند.
تعامل بین صنعت و دانشگاه نکته دیگری بود که استاندار در جمع نخبگان علمی آن را خاطرنشان کرد و گفت: همواره در اتاق‌های فکر و جلسات رسمی به این مهم اشاره داشته‌ام در حال حاضر برخی از دستگاه‌ها در این زمینه تفاهمنامه‌های فی مابین امضاء کرده‌اند و قرار بر این است که دانشگاه‌ها، دستگاه‌ها را همراهی کنند.
استاندار البرز با تأکید بر اینکه اگر دانشگاه‌ها خود را ملزم ببینند که بخشی از سهم  ایجاد شغل رشته‌های دانشگاهی خود را تحقق بخشند، قسمت قابل توجهی از مسئله ایجاد شغل و حضور متخصصان در صنعت برطرف می‌شود که این پیشنهاد در دیدار با روسای دانشگاه‌ها طرح موضوع شده است.
طهائی با اشاره به فعالیت 3500 واحد صنعتی در استان افزود: شاید نیاز باشد که بخشی از رشته‌های دانشگاهی که بازار کار ندارد جایگزین نیازهای صنایع موجود در استان شود.
استاندار البرز سفر اخیر رئیس بانک مرکزی به استان را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: بر این اساس روسای بانک‌ها بدون سقف اعتباری به کمک واحدهای تولیدی می‌آیند و با توسعه و رونق صنایع فعال در استان سهم قابل توجهی از میزان اشتغال محقق می‌شود.
طهائی در تکمیل دغدغه‌های هنرمندان، فیلمسازان و نویسندگان استان نیز خبر از طرحی داد که در آن قرار است آثار هنرمندان البرزی در مجموعه گرد هم آورده شود و سقفی برای حضور تمام قد هنرمندان ملی و شاخصی که در این استان سکنی دارند، باشد.
وی افزود: البرز نه تنها رکورددار حضور ورزشکاران ملی و بین‌المللی‌ است بلکه غنی از هنرمندان شاخصی است که هر یک قهرمان آثار هنری خود هستند.
 طهائی گفت: مسائلی که  مطرح شد به بنیاد نخبگان استان انتقال پیدا می‌کند و انتظار ما از این بنیاد  رسیدگی به  دغدغه‌های شما دانشمندان و صاحبان ایده و فکر است؛ البته بخشی از طرح‌های علمی در جهاد دانشگاهی و سایر موسسات تحقیقاتی ملی واقع در استان در حال انجام است.
وی افزود: در این زمینه دانشگاه خوارزمی بعنوان دانشگاه مادر باید نقش اول را در استان ایفا کند.
استاندار البرز درباره وضعیت نخبگان دارای معلولیت جسمی نیز از پیگیری‌های جدی اداره‌کل بهزیستی استان در رفع مسائل و مشکلات این قشر خبر داد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار