به مناسبت دهه مبارک فجر، دانش آموزان دختر چرامی هنر آشپزی خود را در پخت غذاهای سنتی، محلی و مدرن به نمایش گذاشته و در مسابقه آشپزی شرکت کردند.
کد خبر: ۱۷۸۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰ 09 February 2016

به مناسبت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای سنتی، محلی و مدرن در تعدادی از مدارس شهرستان چرام برگزار شد.

دانش آموزان نوجوان شهرستان چرام با ذوق و حساسیت زیاد در این برنامه شرکت کرده و به تهیه و ارائه غذاهای متنوع ، مقوی و سالم مشغول شدند.

در این جشنواره که با هدف آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان و آشنایی آنها با ارزش غذایی مواد مختلف برگزار شده بود، انواع غذاهای محلی و سنتی با تزئین های مناسبتی به نمایش درآمد.

 صبح امروز نیز فرماندار و امام جمعه چرام به همراه تعدادی از مسئولان با حضور در مدرسه شبانه روزی حضرت زینب(س) از این نمایشگاه بازدید کردند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار