رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراحل حاد بیماری آنفولانزا در همدان کاهش یافته است.
کد خبر: ۱۴۹۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۸ 24 December 2015

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مراحل حاد بیماری آنفولانزا در همدان کاهش یافته است.

به گزارش فارس ، گاهی اوقات خبرهایی در فضای مجازی منتشر می‌شود که اذهان عمومی نسبت به آن دچار تشویش می‌شود.

چند روزی است نارضایتی‌ نسبت به عملکرد برخی از بیمارستان‌های همدان در فضای مجازی منتشر شده و گاهی دیده می‌شود فردی به بیان مطلبی می‌پردازد و برخی نیز آن را تأیید کرده و حتی کسی که از آن اطلاع ندارد نیز حساس می‌شود که چرا قضایا این گونه است.

از جمله این مسائل، درج مطالبی در فضای مجازی با این عنوان است که «در بیمارستان سینا بیماران مختلفی در بخش پوست بستری شدند و حتی راهروهای بیمارستان نیز پر شده است».

فردی پیام می‌گذارد که معلوم نیست چرا بیماران دیگری را به بیمارستان سینا انتقال می‌دهند، در حالی که بیماران عفونی باید در این بیمارستان بستری شوند، بیمارستان دیگر نیز آنها پذیرش نمی‌کنند.

سرگردانی بیماران در بخش اورژانسی که دو سه روزی است که منتظر تخت خالی در بیمارستان سینا هستند از دیگر مطالب فضای مجازی بوده است.

بر اساس این نظرات پیگیر ماجرا شدیم و به سراغ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان رفتیم.

حبیب‌الله موسوی‌بهار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: متأسفانه برخی از موضوعاتی که صحت ندارد در فضای مجازی منتشر شده که باعث نگرانی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه فردی که اطلاعات تخصصی پزشکی ندارد نباید اذهان عمومی را دچار تشویش کند، گفت: باید اجازه داد مسائل را تخصصی کنترل کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فردی که مشکوک به آنفولانزا باشد و سابقه بیماری قلبی نیز داشته باشد او را در بیمارستان قلبی نظیر فرشچیان بستری نمی‌کنند تا بقیه افراد نیز گرفتار این بیماری شوند، خاطرنشان کرد: فرد مبتلا به آنفولانزا را به بیمارستان بهشتی که مرکز دیالیز و بیماری ریوی است انتقال نمی‌دهند چراکه خطر بزرگی برای این بیماران است.

وی ادامه داد: فردی که دچار بیماری قلبی بوده ممکن است دچار آنفولانزا، شکستگی و ... شود پس چون بیماری آنفولانزا مسری است ترجیحاً در بیمارستانی بستری می‌شود که ویروس قابل انتقال به دیگران نباشد.

موسوی‌بهار با بیان اینکه بیماران آنفولانزا در بیمارستان سینا بستری شده‌اند، گفت: کودکان نیز در بیمارستان بعثت بستری هستند اما این بیمارستان برای استفاده بزرگسالان نیز آماده شده و در صورت لزوم از ظرفیت آن استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه اقداماتی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی صورت می‌گیرد نفع جامعه در نظر گرفته می‌شود، گفت: در صورت امکان می‌توان از ظرفیت سایر بخش‌ها برای برخی از بیماری‌ها استفاده کرد و این بر اساس تخصص نتیجه‌گیری می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تعداد فوتی بیماری آنفولانزا در استان و کشور رو به کاهش بوده و آخرین آمار فوتی سه نفر در همدان بوده است و چند نفر نیز مشکوک به این بیماری فوت کردند.

وی افزود: این اطلاعات مربوط به هفته پیش بوده و خوشبختانه هم اکنون تعداد فوتی جدید نداشتیم و مراحل حاد این بیماری کاهش یافته است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار