تابناک فارس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی فارس گفت: در این جشنواره، خوراک های سنتی اقوام و شهرستان های استان فارس در 50 غرفه عرضه شده است.
سید موید محسن نژاد هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی و شناساندن غذاهای سنتی فارس به مردم به ویژه گردشگران داخلی و خارجی، ترویج استفاده از غذهای سنتی ایرانی در میان مردم و تلاش برای حفظ و احیای این غذاها به عنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی و ایجاد یک رویداد گردشگری جدید با محوریت خوراک های سنتی فارس و توسعه آن به صورت ملی و بین المللی، بیان کرد.
همایش علمی با محوریت گردشگری خوراک، اجرای برنامه های فرهنگی و آیین های میراث ناملموس استان به صورت روزانه، برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی با موضوع بودجه بندی در صنعت هتلداری و غذا و اجرای مراسم آیینی شب یلدا از برنامه های جنبی این نمایشگاه است.
جشنواره غذاهای محلی استان فارس تا 30 آذر ماه در باغ جنت شیراز پذیرای علاقه مندان است.