تابناک: مسئول اجراییات شهرداری ساوه گفت: مرکز کنترل و ساماندهی کارتن خواب ها و معتادان بی سرپناه این شهرستان کلید خورده و راهبردهای مراقبتی و خدماتی به این طیف به زودی در قالب این سرپناه آغاز می شود.
کد خبر: ۱۳۷۰۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴ 29 November 2015

به گزارش تابناک مرکزی، سعید حکیمی مسئول اجراییات شهرداری ساوه در گفت وگو با ایرنا افزود: این مرکز با هدف ساماندهی و توانمند سازی کارتن خواب ها و معتادان بی سرپناه شهر ساوه ساخته می شود و با توجه به سرعت عملیات اجرایی، پیش بینی می شود تا دو ماه آینده به بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: مرکز مذکور در محدوده کوی سید جمال درفضایی به مساحت دو هزار متربع و با فضای خوابگاهی 400 مترمربع پذیرای آسیب دیدگان اجتماعی برای مردان و زنان است.

مسئول اجراییات شهرداری ساوه گفت: این مرکز نگهداری در شش بخش مختلف فعالیت دارد که مددجویان پرخطر، بانوان در معرض آسیب، اطفال و متکدیان در آن به صورت جداگانه از مددجویان عادی نگهداری می شوند.

حکیمی بیان کرد: برای بهره برداری از این مرکز اجتماعی و توانمند سازی، سه میلیارد ریال اعتبار بودجه از محل اعتبارات شهرداری ساوه پیش بینی شده است.

وی اظهار کرد: شهرداری ساوه با رویکرد آسیب شناسی حوزه اجتماعی و نگرش به کاهش ناهنجاری های جامعه شهری و با همکاری دستگاه های مرتبط اقدام به ساخت آن کرده است.

حکیمی اضافه کرد: تامین دفترچه درمانی، خدمات درمانی عمومی و تخصصی توسط پزشکان، مشاوره های روانشناختی و تربیتی، ارایه برنامه های آموزشی و توانمند سازی از جمله خدماتی است که در توسط مرکز نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی شهرداری ارائه می شود.

 مسئول اجراییات شهرداری ساوه افزود: ساخت این مرکز اجتماعی بر اساس دستورالعمل مصوب شده در شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب دادگستری شهرستان ساوه در دستور کار شهرداری قرار گرفته که توانمند سازی و جلوگیری از شیوع رفتارهای پرخطر از جمله رویکردهای اساسی در احداث آن به شمار می رود.

وی عنوان کرد: سازمان بهزیستی با تامین نیروهای مددکاری و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و دانشکده علوم پزشکی با ارائه برخی خدمات درمانی و بهداشتی شهرداری را در اداره این مرکز اجتماعی یاری می دهند .

حکیمی اظهار کرد: پذیرش مددجویان در این مرکز، بر اساس شناخت از نوع آسیب و میزان آسیب دیدگی انجام می شود و نهادهای مسئول مثل نیروی انتظامی بر عملکرد مرکز نگهداری معتادان و کارتن خواب های ساوه نظارت دارند.

مسئول اجراییات شهرداری ساوه اظهار کرد: نکته حائز اهمیت در نگهداری و توانمند سازی مددجویان پذیرش شده در این مرکز، تامین اشتغال و ایجاد بازار کار برای جلوگیری از ورود مجدد به آسیب های اجتماعی است که این مهم نیازمند بررسی بیشتری است.

 شهرداری ساوه دارای دو منطقه شهری و شش سازمان زیر مجموعه است که جمعیت 250 هزار نفری شهرستان ساوه را تحت پوشش خدمات شهری خود دارد.

درجلسه وزیر کشور آقای فضلی خانی با هئیت مدیره خانه خیرین ایران احداث گرمخانه برای کل شهرداری های کشور مصوبه شد شهرداری ساوه درحال تکمیل و راه اندازی گرمخانه در ساوه می باشد.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهندس محمد شرافت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
خانه خیرین ایران
ch-iran.org
عضوهیات مدیره خانه خیرین ایران
نماینده خانه خیرین ایران
ngo-ostanemarkazi.blogfa.com
نماینده خانه خیرین شهرستان مرکزی
ngo-save.blogfa.com
محمد شرافت
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار