رئیس هیات فوتبال سنقر:
رئیس هیات فوتبال شهرستان سنقر به آغاز نهضت ساخت زمین های مینی چمن فوتبال در استان از چند سال پیش اشاره کرد و گفت: متاسفانه این نهضت تنها روی شمال و غرب استان متمرکز شد و شهرستان های شرقی بی نصیب ماندند.
کد خبر: ۱۱۶۱۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱ 08 April 2024

به گزارش تابناک کرمانشاه به نقل از ایسنا، حسین نجفی با اشاره به حدود هشت سال حضورش در فوتبال شهرستان سنقر، با قدردانی از تلاش روسای قبلی هیات، اظهار کرد: در حال حاضر شش تیم باشگاهی در این شهرستان به صورت سازمان یافته و قانونمند زیر نظر هیات فوتبال فعالیت می‌کنند که پنج باشگاه مجوز فعالیت مدرسه فوتبال را نیز گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه در شهرستان سنقر فوتبال در همه رده های سنی فعال است، عنوان کرد: تیم های فوتبال این شهرستان در لیگ های استانی حضور دارند. در بخش فوتسال هم تیم پاسارگاد در رده‌های سنی مختلف فعالیت می‌کند.

رئیس هیات فوتبال شهرستان سنقر در ادامه در خصوص وضعیت فوتبال بانوان در این شهرستان هم گفت: در حوزه بانوان باتوجه به شرایط فرهنگی شهرستان در حال حاضر تنها یک تیم فوتسال بانوان به نام پاسارگاد فعال است و تیم فوتبال نداریم. 

وی در بخش دیگری از این گفت و گو درخصوص زیرساخت های رشته فوتبال در سنقر هم گفت: در این شهرستان یک استادیوم ورزشی با قدمت  ۵۵ سال وجود دارد که دیگر جوابگوی تعداد جمعیت و تعدد رشته های ورزشی موجود نیست. 

نجفی اضافه کرد: زمانی که این استادیوم احداث شد در سنقر جمعیت زیادی نداشتیم و از طرفی تنها چند رشته ورزشی همچون فوتبال، کشتی، والیبال، دوومیدانی و بسکتبال در این شهرستان فعال بود، اما اکنون با توجه به تراکم رشد جمعیت و افزایش رشته های ورزشی به نظر می رسد مسئولین باید سریعا به فکر احداث فضاهای ورزشی جدید برای مردم این شهرستان باشند. 

وی تصریح کرد: زمانی که زمین چمن این استادیوم احداث شد کل فوتبالیست های شهرستان به ۱۰۰ نفر هم نمی رسید، اما اکنون حدود ۷۶۰ فوتبال آموز به صورت رسمی و حدود دو هزار نفر هم به صورت غیررسمی در این رشته فعال هستند.

رئیس هیات فوتبال شهرستان در ادامه تاکید کرد: فوتبال ورزشی جهانی بوده و اقبال عمومی به آن بسیار بالا است، لذا باید توجه بیشتری به این رشته شود و برای شهرک های تازه تاسیس در سطح شهرستان زمین های فوتبال جدیدی احداث شود، چرا که یک زمین جوابگو نیست. 

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه زیرساخت های فوتبال در سنقر به حد مطلوبی برسد، حداقل باید چهار زمین دیگر در محلات حاشیه ای و تازه تاسیس احداث شود.  

نجفی یادآورشد: هرچند طی سالهای گذشته با اجرای ماده ۸۸ بسیاری از سالن ها و زمین های فوتبال استان به مزایده رفت، اما رایزنی های زیادی انجام دادیم تا تنها زمین چمن فوتبال این شهرستان را به بخش خصوصی واگذار نکنند، چراکه تیم های ما از نظر مالی ضعیف هستند و توان پرداخت هزینه های اجاره سنگین را ندارند، لذا خوشبختانه این زمین تاکنون با حمایت رئیس هیات فوتبال استان و مدیرکل ورزش و جوانان به مزایده نرفته و انتظار داریم که این‌ همراهی با توجه به‌ شرایط اقتصادی موجود و تعداد زیاد علاقمندان به فوتبال برای امسال نیز تداوم یابد.

رئیس هیات فوتبال سنقر در ادامه با قدردانی از حمایت های نماینده مردم شهرستان سنقر در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: خوشبختانه آقای حسینی کیا در سالهای اخیر حمایت خوبی را از ورزش این شهرستان داشته، بگونه ای که با پیگیری‌های ایشان و تلاش‌های ریاست وقت اداره ورزش وجوانان علاوه بر کمک های مالی یک دستگاه مینی بوس در خور شان برای اعزام تیم های تمامی رشته‌های ورزشی به مسابقات خریداری شد و از طرفی برای تامین تجهیزات مورد نیاز فوتبال شامل ماشین چمن زنی، توپ و البسه نیز کمک کرده اند.

نجفی تاکید کرد: فوتبال سنقر به حمایت های بیشتری نیاز دارد، چراکه این شهرستان در یک منطقه بن بست قرار گرفته و همین باعث شده تا مردم آن از نظر اقتصادی ضعیف باشند و به تبع تیم های ورزشی آن هم بدون اسپانسر هستند.

وی در ادامه به مشکلاتی که طی سالهای اخیر برای استعدادیابی ورزشی در مدارس بوجود آمده هم اشاره کرد و گفت: در گذشته ساختاری در آموزش و پرورش به نام انجمن های ورزشی تعریف شده بود که یک ظرفیت بسیار خوب برای شناسایی استعدادهای ورزشی در مدارس محسوب می شد، اما از چندین سال پیش این ساختار از بین رفت و بار مسئولیت استعدادیابی روی دوش هیات های ورزشی افتاده است. 

رئیس هیات فوتبال سنقر یادآورشد: متاسفانه از آن زمان تاکنون آموزش و پرورش هم همکاری چندانی در بحث استعدادیابی ندارد و محدودیت های زیادی برای این موضوع داریم که امیدواریم در سطح کلان‌تر این موضوع حل شود. 

وی در ادامه به وجود پاره ای حواشی در فوتبال این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: برای هیات فوتبال چهار وظیفه ذاتی یعنی سازماندهی، گسترش فوتبال بویژه در رده های سنی پایه، برگزاری کلاس های آموزشی داوری، مربیگری، ارتقاء دانش فنی و بازآموزی و نیز برگزاری مسابقات تعریف شده که تاکنون سعی و تلاش کرده ایم وظایف خود را در این حوزه ها به نحو قابل قبولی انجام بدهیم.

نجفی تاکید کرد: البته چندباری برای برگزاری کلاس های مربیگری فراخوان داده ایم که تاکنون استقبال چندانی از آن نشده، اما در بحث برگزاری کلاس های داوری و ارتقاء درجه داوران توفیقاتی داشته ایم. 

وی افزود: متاسفانه گاها انتظاراتی از هیات می‌رود که در حیطه وظایف آن نیست و همین مسئله هم باعث برخی حاشیه ها می شود، برای نمونه زمانی که یک تیم باشگاهی خصوصی در مسابقات شرکت می کند، ما تمام امکانات و زیرساخت ها را به صورت رایگان دراختیارش می گذاریم و حتی هماهنگی با سایر ارگان ها مانند نیروی انتظامی، حضور پزشکیار، آمبولانس و ... را انجام می دهیم، اما وقتی نتیجه نمی گیرد دیگر مقصر هیات نیست. 

به گفته این مسئول، در حال حاضر در شهرستان سنقر و کلیایی ۷۱۶ ورزشکار بیمه شده در رشته فوتبال فعالیت می کنند. 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار