مدیرکل دامپزشکی ایلام؛
مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام پروتئینی از ۱۹ اسفند شروع شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
کد خبر: ۱۱۵۸۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰ 12 March 2024

به گزارش تابناک ایلام؛ یونس احمدی اظهار داشت : این نظارت ها بر اماکنی چون کشتارگاه، قصابی، رستوران و سالن های غذاخوری، اغذیه فروشی ها، رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام می گیرد.

وی افزود : در طرح نظارت ویژه عید نوروز و ماه رمضان ۶۰ نفر کارشناس، ناظر و بازرس در ۲ نوبت صبح و عصر از این اماکن بازدید می کنند.

 

بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار