نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با گرامیداشت 15 اسفند، روز درختکاری گفت: توسعه و حفظ فضای سبز و مواظبت از منابع طبیعی از عبادات تاکید شده اسلام و جزو سیره معصومین (ع) و در زمان ما یک ضرورت است.
کد خبر: ۱۰۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱ 06 March 2015
به گزارش ایرنا، آیت الله سید حسن عاملی در خطبه های نماز جمعه اردبیل افزود: با صنعتی شدن زندگی بشر و ازدیاد آلاینده ها فقر اکسیژن در زندگی بشر بیداد می کند، گازهای مهلک و خطرناک نظیر دی اکسید کربن در هوای شهرها سال به سال زیاد و سلامتی افراد را تهدید می کند و در چنین شرایطی درخت و درختکاری و توسعه فضای سبز راه حلی مناسب برای مبارزه با آلودگی های مذکور است.

وی ادامه داد: ایجاد جنگل مصنوعی و فضای سبز در اطراف شهرهای بزرگ، به منزله تاسیس کارخانه های تولید اکسیژن است.

خطیب جمعه اردبیل با اشاره به شعار «هر ایرانی یک درخت» گفت: اگر دیر بجنبیم، ریزگردها به سراغ ما هم خواهد آمد.

وی با بیان اینکه درختان و پوشش گیاهی عامل توازن دما و آب و هوا در جهان است گفت: یک هکتار جنگل کاج می تواند 36 تن گرد و غبار را در عرض یک سال از محیط زندگی ما پاک و برطرف کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان وجود فضای سبز را در زوال بیماری هایی چون سل مؤثر دانست و از رسول خدا (ص) روایت کرد: هرکس درخت خرما یا سدری را آب دهد گویا مؤمن تشنه ای را سیراب کرده است.

وی بر لزوم توجه به نظافت و پاکی محیط زیست در مکانهای سیاحتی استان، تأکید و از اهالی خواست خود تولیت حفظ منابع طبیعی و تطهیر محیط زیست را بر عهده گرفته و جزء فرهنگ فاخر استان قرار دهند.

امام جمعه اردبیل همچنین بمناسبت روز امور تربیتی و تربیت اسلامی اظهار داشت: تربیت صحیح، اصلی ترین حق فرزند برذمه والدین و جامعه است و از این حق، سؤال خواهد شد. تربیت صحیح فقط حق نیست بلکه تکلیف هم هست و ما تکلیف داریم فرزندان خود را صالح و مصلح تربیت کرده و آنها را از آتش نجات دهیم.

آیت الله عاملی در ادامه افزود: تمام تباهی های زندگی بشر از انسانهای تربیت نشده است؛ از فرزندانی است که پدر و مادرشان، حق تربیت را در خصوص آنها اداء نکرده اند. گاهی یک طفل تربیت شده، یک رهبر صالح می شود و یک کشور را اصلاح و یک امت را نجات می دهد و گاهی هم در اثر سهل انگاری در ادای حق تربیت، یک طفل به یک رهبر ناصالحی مثل صدام تبدیل می شود و ملتها را به تباهی می کشد.

وی آموزه های دینی را اساس تربیت آرمانی دانست و از والدین خواست با حساسیت کامل نسبت به تربیت فرزندان، آنها را با قرآن و مراکز آموزش قرآن و مسجد و نمازهای جماعت و جمعه و منبر آشنا سازند.

وی همچنین خطاب به والدین اظهار داشت: اگر می خواهید کار پیغمبری کنید، پا جای پای انبیا بگذارید و با انبیاء محشور شوید، اگر می خواهید مدال « مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا » (سوره مائده آیه 32) کسب کنید، جای دوری نروید؛ این مقامات در داخل منزل شماست؛ فرزندان خود را به نحو شایسته تربیت کنید.

نماینده ولی فقیه در استان درپایان از متمولینی که اخیراً وجه نقد خود را در قرض الحسنه های 5/2 درصدی گذاشته و 5/2 درصد را نیز خود تقبل کرده و نخواسته اند حتی این درصد از فقراء اخذ شود تشکر نمود و اظهار داشت: متمولین اگر قصد معامله با خداوند دارند به سراغ قرض الحسنه های 5/2 درصد بروند و با سپرده گذاری در این گونه قرض الحسنه ها و با فراهم کردن زمینه ی اعطاء وام، عزت خانواده های مستمند را حفظ نمایند.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار