معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت:تاکنون یک هزار و ۸۶۰ مرکز تهیه و فروش مواد غذایی بوسیله 100 بازرس در این استان مورد بازرسی قرار گرفته اند.
کد خبر: ۱۰۳۵۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۵ 24 March 2022

به گزارش تابناک ایلام؛  صادقی فر ، افزود: طرح سلامت نوروزی  با هدف تشدید نظارت‌های بهداشتی بر اماکن اقامتی، زیارتی، اسکان مهمانان نوروزی، و رستوران‌های بین راهی و مراکز طبخ در راستای مدیریت بیماری کرونا در ایام نوروز آغاز شده است.

 وی افزود:  این طرح با مشارکت بیش از ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در سطح استان درحال اجرا بوده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

 صادقی فر ادامه داد: از مجموع بازرسی‌های انجام شده ۲۳ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و تعداد پنج مرکز نیز پلمپ شده است.

وی مطرح کرد: تعداد کل موارد کلرسنجی آب شرب ۳۸۲ مورد و تعداد کل استفاده از دستگاه‌های پرتابل بازرسی ۳۴۹ مورد بوده است./ع

بیشتر بخوانید:

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار