به گزارش تابناک ایلام ؛ محمدباقر شریفی اظهار داشت: روند اصلاح رویه کاری واحدهای خبازی استان در دستور کار است و سعی می شود با نظارت مستمر کیفیت و کمیت نان تولیدی بهبود یابد.
وی افزود: همچنان که برای واحدهای منصف و فعال سهمیه تشویقی اختصاص می یابد، بطور قطع با واحدهای متخلف برخورد قانونی می شود.
معاون دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام یادآور شد: واحدهای نانوایی که چندین بار مرتکب تخلف شوند، علاوه بر کسر سهمیه حتی تا پلمپ و ابطال جواز نیز برای آنها تصمیم گیری می شود.
شریفی تاکید کرد: سرکشی و تشدید نظارت از نانوایی ها در دستور کار است و همه روزه بازرسان از واحدهای نانوایی سطح شهر بازدید می کنند.
وی اضافه کرد: کاهش کیفیت، تعطیلی خودسرانه، کاهش وزن چانه، عرضه آرد خارج از شبکه، عدم رعایت مسایل بهداشتی و کاهش ساعت کار از جمله موارد تخلف نانوایی گزارش شده از سوی بازرسان بوده است.
معاون دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: بر اساس تاکید معاون اقتصادی استاندار ایلام، تلاش میشود روند اصلاح واحدهای خبازی استان ادامه دار باشد./م
بیشتر بخوانید: |