محمد علی حضرتی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین در گفتگو با خبرنگار تابناک قزوین با اشاره به نقش موثر گردشگری غذا در توسعه پایدار گردشگری و جذب بیشتر گردشگران اظهار کرد: یکی از زیباترین، اقتصادیترین و پرطرفدارترین شیوههای گردشگری، گردشگری غذا است و برگزاری جشنوارههای غذاهای سنتی و بومی هر منطقه فرصت مناسبی را در اختیار آشپزهای محلی قرار میدهد تا هنر آشپزی خود را در حضور مخاطبان بیشتری عرضه کرده و بازاریابی نمایند.
حضرتی اظهار کرد: در همین راستا اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با هدف معرفی جاذبههای گردشگری غذا و خوراکهای محلی و سنتی مناطق مختلف استان، استعدادیابی آشپزهای محلی و انتخاب استعدادهای آشپزی، شناسایی و معرفی رستورانهای برتر و انتخاب بهترین مراکز عرضه غذا همراه با آموزش رایگان آشپزی از تاریخ ۲۴ الی ۲۶ مرداد در منطقه نمونه گردشگری باراجین برگزار و به تمامی شرکتکنندگان گواهی نامه حضور در جشنواره اعطا می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین افزود: برگزیدگان این جشنواره با عناوین “استعدادهای آشپزی استان، آشپز برگزیده و بهترین مرکز عرضه غذا” در “جشنواره ملی غذا و هنر آشپزی ایرانی” که بهمن ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران برگزار میشود، حضور خواهند داشت.
حضرتی با اشاره به برنامههای پیشبینی شده برای این جشنواره تصریح کرد: اجرای مراسم آیینی، مسابقه استعدادیابی آشپزی، مسابقه انتخاب برترین مراکز عرضه غذا، اجرای کارگاههای آموزشی عمومی، علوم و فنون آشپزی و رستوران داری، عرضه غذا در غرفههای جشنواره، نمایش کالا و محصولات ایرانی، اجرای کارگاههای پرسش و پاسخ توسط اساتید برجسته کشور و اهدای لوح تقدیر به برندگان مسابقه از جمله برنامههای پیش بینی شده برای این جشنواره به شمار میروند .
مدیر کل میراث فرهنگی استان قزوین یادآور شد: علاقه مندان به شرکت در جشنواره گردشگری “غذا و هنر آشپزی ایرانی” میتوانند به دبیرخانه جشنواره واقع در قزوین، خیابان ملاصدرا، خیابان صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واحد تبلیغات و بازاریابی مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۲۸۳۳۶۸۸۵۵۵ تماس حاصل نمایند.