سخنرانی علمی انسان شناسی غذا و جشنواره غذاهای بومی - محلی

در این جشنواره دانشجویان با توجه به امکانات محدود، غذاهای خاص منطقه سکونت خود را طبخ و در معرض بازدید قرار دادند.
کد خبر: ۵۴۱۶۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶ 21 December 2017
به گزارش تابناک مازندران،  جشنواره غذاهای بومی - محلی با حضور گسترده دانشجویان دانشکده میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نوشهر صبح روز چهارشنبه در این دانشکده برگزار شد.
 سخنرانی علمی انسان شناسی غذا و جشنواره غذاهای بومی - محلی
 
 بر اساس این گزارش، در این جشنواره دانشجویان با توجه به امکانات محدود، غذاهای خاص منطقه سکونت خود را طبخ و در معرض بازدید قرار دادند.
 
لازم به یادآوری است که در حاشیه این مراسم، دکتر سید قاسم حسنی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در سخنانی با موضوع انسان شناسی غذا نکات مهمی را در خصوص اهمیت تغذیه ارایه داد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار