استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) سپاه، تاثیر ویتامین E در درمان کبد چرب را تشریح کرد و گفت: مهمترین منابع غذایی ویتامین E در جوانه گندم، کاهو، کلم و روغن بادام زمینی یافت میشود.
سید مؤید علویان درباره تاثیرات ویتامین E اظهار کرد: ویتامین E در تمام اندامهای بدن کم و بیش وجود دارد، مهمترین منابع غذایی آن نیز جوانه گندم، کاهو، کلم و روغن بادام زمینی است.این فوقتخصص گوارش و کبد ادامه داد: خوشبختانه ویتامین E موجود در خوراکیها در اثر پُختن از بین نمیرود.
علویان تصریح کرد: ویتامین E اثر ضد اکسیدان دارد و میتواند با افزایش سوخت و ساز چربیها در درمان کبد چرب مورد استفاده قرار گیرد. البته مصرف آن در دراز مدت توصیه نمیشود و بهتر است همراه با آن از اسید فولیک و ویتامین C نیز استفاده شود.
منبع: تسنیم