آفت‌کش‌‌ها باعث افزایش پارکینسون می‌شوند

یک دکترای تخصصی گیاه‎پزشکی گفت: افرادی که در معرض آفت­‌کش­‌ها هستند، احتمال بروز بیماری پارکینسون در آن‌ها بیشتر است.
کد خبر: ۳۱۳۱۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۴ 05 May 2015

به گزارش تابناک یزد، تحقیقات نشان داده است که سموم پاراکوات، مانب و مانکوزب به بیماری پارکینسون یا لرزش غیرارادی اندام‎های بدن منجر می‌شوند هم‌چنین مشخص شده است افرادی که در حوالی مناطقی زندگی می‎کنند که در معرض آفت­‌کش­‌ها هستند، احتمال بروز بیماری پارکینسون در آن­‌ها بیشتر است.

 تحقیقات دیگری در این زمینه نشان داد افرادی که در معرض علف‌کش‌ها هستند، چهار برابر و افرادی که در معرض حشره‎کش­‌ها هستند، سه تا چهار برابر احتمال بروز بیماری پارکینسون در آن‌ها بیش‎‌تر است.

 کشاورزان ارگانیک مدعی هستند که استفاده از آفت‌­کش­‌ها و کودهای مصنوعی ضروری نیست و اجرای روش‎های کشاورزی سنتی غذای سالم‌تر و با کیفیت‎تری را تولید می‌کند. در کشاورزی زیستی برای کنترل آفات می‌توان از موجودات سودمند، روغن‎های بی‎خطر، آفت‌کش‎هایی با منشأ گیاهی و... استفاده کرد، اما برای کاربرد همین ترکیبات نیز محدودیت‎هایی اعمال شده است.

مدیریت تلفیقی آفات یک رویکرد پایدار در مدیریت آفات با ترکیب ابزارهای بیولوژیک، زراعی، فیزیکی و شیمیایی در مسیری است که ریسک‎های اقتصادی و زیست‎محیطی را کاهش می‌‎دهد.

 روش‎های مدیریت تلفیقی آفات، روش‎هایی هستند که آفات را به‌وسیله عواملی هم‌چون تناوب کشت گیاهان زراعی، کشت ارقام مقاوم به بیماری از میان می‌‎برند و این کار را بر پایه‌ی استفاده از گونه‎های مختلف دشمنان طبیعی کنترل می‎کنند.

 مدیریت تلفیقی آفات در هنگام تصمیم‎گیری، نه تنها موجودات زیان‎آور، بلکه مجموعه‌ی اکوسیستم را مدنظر قرار می‌دهد و از در معرض تهدید قرار گرفتن آن‌ها جلوگیری می‌‎کند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار