افزایش 65 درصدی راندمان آبی در شرق اصفهان با اجرای طرح های نوین آبیاری

استاندار اصفهان گفت: اجرای طرح های نوین آبیاری در شرق اصفهان می تواند تا ۶۵ درصد راندمان آبی را بالا می برد و سبب افزایش تولید محصولات و آبیاری بهتر می شود.
کد خبر: ۷۴۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴ 29 May 2019

به گزارش تابناک، عباس رضایی با بیان اینکه تصمیم برای حفاظت هر چه بیشتر از منابع آبی استان اتخاذ شده گفت:این در حالی است که بخش کشاورزی باید از زمین ها و میزان آب اختصاص یافته برای کشت و کار به صورت بهینه استفاده کند در این راستا توجه به کشت محصولات اساسی و استراتژیک برای کشور در دستور کار قرار دارد.

استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه کشاورزان شرق اصفهان از هر هکتار بالغ بر هفت تُن گندم برداشت می کنند در صورتی که متوسط کشوری حدود ۳.۵ تن است و این نشان می دهد که برای کشاورزی در این منطقه بطور جدی تلاش و کار شده بیان داشت: گندم یکی از محصولات استراتژیک در کشور به شمار می رود و جا دارد که ما و همه مسوولان برای افزایش سطح کشت و بهره برداری هرچه بیشتر از زمین های کشاورزی برنامه ریزی و تلاش کنیم.

وی تصریح کرد: اجرای طرح های نوین آبیاری در شرق اصفهان می تواند تا ۶۵ درصد راندمان آبی را بالا می برد و سبب افزایش تولید محصولات و آبیاری بهتر می شود.

آخرین اخبار