تابناک گیلان بررسی می کند ؛

قفل بازار مسکن در گیلان قصد باز شدن ندارد

اما تحلیل ها نشان می دهد که در بازار مسکن اتفاق خاصی رخ نداده است و احتمالا اتفاق خاصی نیز رخ ندهد. معادلات در این بازار به سادگی و به شکل آنی تغییر پیدا نمی کند، بلکه تغییر معادلات در این بازار نیازمند زمان و همچنین وجود آرامش در اقتصاد کشور است.
کد خبر: ۹۷۸۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲ 20 September 2015
تابناک گیلان: وضعیت بازار مسکن در گیلان چگونه است؟ آیا رونق به این بازار بازگشته است؟ آیا شاهد زمستان گرم در مسکن گیلان هستیم؟ تحلیل های متفاوتی از بازار مسکن ارائه می شود. برخی گزارش ها از رونق سخن می گویند. اما موشکافی بازار مسکن در استان این موضوع را تائید نمی کند. بلکه از وضعیت رکودی آن خبر می دهد. رکودی که به نظر نمی رسد به این زودی ها به پایان برسد.

به گزارش تابناک گیلان، در خصوص اظهارنظرهای موجود مبنی بر افزایش 20 تا 30 درصدی قیمت مسکن در سال جاری نسبت به سال گذشته می توان گفت: «تا حدی می‌توان سیاست‌های دولت را در مهار قیمت مسکن در سال جاری مثبت و موثر ارزیابی کرد، به گونه‌ای که می‌توان ادعا کرد اگر این سیاست‌ها اعمال نمی‌شد قیمت مسکن به مراتب بیش از میزان رشد کنونی افزایش می‌یافت.»

اما در مورد درصدهای احتمالی افزایش قیمت مسکن باید گفت که کشور ما کشوری است که سالانه بانک مرکزی نرخ تورم را اعلام می‌کند و نرخ تورم تا جایی که اطلاع داریم براساس اعلام بانک مرکزی حدود 13 تا 15 درصد بوده است که در فصل‌های مختلف بعضا به بیش از20 درصد نیز می رسد.

به گزارش تابناک گیلان، همه كنشگران بازار مسكن از چند هفته پيش و درست همزمان با شروع دور آخر مذاكرات هسته‌اي ايران با 1+5، به «حاشيه» بازار آمدند و فعلا منتظر رفع كامل ابهام‌ها از فضاي كل اقتصاد و روشن شدن مسير فعاليت در بازار‌هاي مختلف هستند تا متناسب با تغيير شرايط، براي ورود مجدد به «صحنه» تصميم‌گيري كنند.

اما تحلیل ها نشان می دهد که در بازار مسکن اتفاق خاصی رخ نداده است و احتمالا اتفاق خاصی نیز رخ ندهد. معادلات در این بازار به سادگی و به شکل آنی تغییر پیدا نمی کند، بلکه تغییر معادلات در این بازار نیازمند زمان و همچنین وجود آرامش در اقتصاد کشور است.

یک بررسی نشان می دهد که با احتساب شاخص‌هاي موجود، افت نرخ بازدهي مسكن گیلان به قدري خواهد بود كه احتمال دارد مسير تبديل دارايي‌هاي ملكي به دارايي‌هاي ارزي رونق بگيرد.

اگرچه بهترین زمان برای خرید خانهدر گیلان هم، شش ماه دوم سال است ، البته مردم استان نباید منتظر معجزه باشند چرا که وقتی همه تحریم ها برداشته شود، اقتصاد از رکود خارج شده و میزان نرخ تورم در کشور نیز به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کند که در آن صورت نرخ سود بانکی کاهش پیدا کرده و در بلند مدت قدرت خرید مردم گیلان برای خرید مسکن افزایش پیدا می کند اما این به معنی ارزان شدن مسکن در استان باران نیست.


منبع: تابناک
آخرین اخبار