وارداتی که موجب زیان کشاورزان همدانی شد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: واردات بی‌موقع ذرت سبب افت قیمت این محصول و ضرر و زیان کشاورزان همدانی شده است.
کد خبر: ۹۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۲ 21 September 2015
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: واردات بی‌موقع ذرت سبب افت قیمت این محصول و ضرر و زیان کشاورزان همدانی شده است.

به گزارش تسنیم؛احد ارجمندی اظهارداشت: تولید هر کیلوگرم ذرت ۱۲ هزار ریال هزینه در بردارد که واردات ذرت در زمان برداشت این محصول موجب افت قیمت و زیان کشاورزان شده است.

وی افزود: به دلیل واردات بی موقع این محصول هم اکنون قیمت هر کیلوگرم ذرت در بازار ۸ هزار ریال است که این آسیب جدی به کشاورزان وارد کرده است.

مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان سطح زیر کشت محصول ذرت در سال زراعی جاری استان را ۵ هزارو ۳۳ هکتار دانست که از این مقدار سه هزارو ۴۳۰ هکتار آن ذرت دانه‌ای و هزار ۹۰۳ هکتار ذرت علوفه‌ای است.

ارجمندی افزود: سال گذشته ۱۰ هزارو ۶۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان همدان زیر کشت محصول ذرت بوده که امسال با توجه به افت آب و تنش کم آبی این مقدار به ۵ هزار هکتار کاهش‌ یافته است.

وی همچنین گفت: به دلیل تنش‌های آبی در استان همدان کشت دوم این محصول در استان همدان انجام‌ نشده و تنها یک نوبت کشت ذرت در نیمه اول اردیبهشت همدان انجام‌شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان همچنین استفاده از ارقام زودرس ومیان رس توسط کشاورزان در راستای استفاده بهینه از ذخایر آبی را از دیگر عملکردهای سازمان جهاد کشاورزی استان همدان عنوان کرد.

ارجمندی بابیان اینکه هم‌اکنون ۹۵درصد از زمین‌های زراعی استان همدان به سیستم آبیاری نوین تجهیز شده است، تصریح کرد: روش آبیاری به روش تیپ برای کاهش مصرف آب در دستورکار این سازمان قرار دارد.

وی بابیان اینکه استفاده از روش آبیاری تیپ تا ۷۰ درصد موجب کاهش مصرف آب می‌شود، گفت: تجهیز و تغییر آبیاری بارانی و تحت‌فشار به سیستم تیپ ۱۷۱۷ میلیون ریال افزایش هزینه دارد که باید موردحمایت قرار گیرد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین ترویج ارقام پربازده را از دیگر عملکردهای سازمان جهاد کشاورزی استان برای افزایش عملکرد در واحد سطح عنوان کرد.

ارجمندی گفت: با توجه به نیاز به این محصول و تنش‌های آبی در استان باید ارقام زودرس و پربازده محصول ذرت در بین کشاورزان ترویج شود.


اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار