تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: در مرحله نخست برداشت ده تن کاسنیتر وبا احتساب سه مرحله برداشت پیش بینی میشود ٣٠ تن کاسنیتر تولید شود
عزیز رحیمی افزود: برداشت اول محصول با هدف برداشت برگ و مصرف تازه خوری از اواخر فروردین ماه آغاز شده است.
وی افزود: برداشت مرحله دوم در مرحله گلدهی و به منظور تهیه عرق کاسنی و برداشت مرحله سوم نیز به صورت بذری انجام خواهد شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت تصریح کرد: با توجه به نیاز آبی کم این محصول، مقرون به صرفه بودن، مقاومت و سازگاری آن با شرایط منطقه و نیز با توجه به اینکه از تمام اجزای گیاه کاسنی از جمله ریشه و ساقه آن استفاده میشود میتوان از این محصول در تغییر الگوی کشت منطقه و سوق دادن آن به سمت محصولات کم آب بر استفاده کرد.