به گزارش تابناک : مسعود گرگیج در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برداشت میوه گرمسیری جم در باغهای هرمزگان آغاز شده است، اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال پنج تن میوه جم از باغهای هرمزگان برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه برداشت جم آخر مرداد به پایان میرسد، افزود: جم یا جمبولان میوهای کمیاب است که به صورت پراکنده در دو هکتار از باغهای شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان کشت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه میوه درخت جم بیضیشکل، رنگ آن قرمز تیره و هماندازه زغالاخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد، اضافه کرد: گلهای این درخت به علت شهد فراوان منبع خوبی برای تغذیه زنبورهای عسل است.
گرگیج با اشاره به اینکه درخت جم، بومی کشورهای هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت میشود، تصریح کرد: این میوه سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن است و پوست آن موجب افزایش کارایی دستگاه گوارش ، کبد و تنظیم ضربان قلب میشود، همچنین سرکه جم به علت خوشرنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد.
منبع : دانشجو