۱۰۰ گرم سبزی کوکوی خرد شده
۱ عدد پیاز کوچک
۳ عدد تخممرغ
۲ قاشق سرصاف آرد سیبزمینی
نان باگت
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
طرز تهیه کو کو سبزی لقمه ای :
پیاز را پوست کنده، بشویید سپس ریز رنده کنید. حالا پیاز رنده شده را در کاسهای بریزید و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید.
آرد سیبزمینی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا آب اضافی پیاز گرفته شود. نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده، مخلوط را خوب هم بزنید.
تخممرغها را یکییکی در ظرف دیگری شکسته و به مایه کوکوی داخل کاسه اضافه کنید. حالا مایه کوکو را با چنگال سریع هم بزنید تا خوب کف کند.
نان باگت را روی تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوی دندانهدار به حلقههای دو سانتیمتری برش بزنید. سپس هر حلقه را برداشته و با چاقو مقداری از خمیر وسط آن را درآورید تا جا برای ریختن مایه کوکو باز شود.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. بعد از داغ شدن، حلقههای نان را در روغن بگذارید.
وقتی که حلقههای نان را در روغن چیدید، از مایه کوکو سبزی یک قاشق در هر حلقه نان بریزید. در اینجا بهتر است حرارت را کم کنید تا کوکوها مغزپخت شوند.
بعد از پختن یک طرف کوکوها و بسته شدن مایه کوکو، نان را برگردانید تا طرف دیگر آن هم در روغن قرار بگیرد و سمت دیگر هم پخته شود.
بعد از پختن کوکوها و طلایی شدن نانها، آنها را از روغن درآورده روی یک دستمال حولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. از جمله مزایای این ساندویچها حالت ترد بودن آنهاست که بچهها آن را خیلی دوست دارند.
نکات :
* لازم نیست مقدار روغن زیاد باشد تا نانها در آن غوطهور شوند، قسمت پایین نانها در روغن باشد کافی است.
* موقع برگرداندن کوکوها نگران جدا شدن نان از کوکو نباشید زیرا کوکو در همان مرحله سرخ شدن اولیه به نان چسبیده است.
* اگر احساس کردید مایه کوکو خیلی شل است میتوانید کمی دیگر آرد اضافه کنید.
* به جای آرد سیب زمینی می توانید از سیب زمینی پخته استفاده کنید. دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد و گرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیبزمینی میشود. این میزان فقط برای انسجام کوکو میباشد.
* زمانی که حلقههای نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایینتر باشد، نان سرخ میشود و سطح کوکو سرخ نشده میماند.
* میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید. پیشنهاد میشود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.
* مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید(برای طبخ ماهی و مرغ).