به گزارش تابناک ایلام؛مينو صفي پور
اظهار كرد: طرح سلامت نوروزي به منظور سلامت شهروندان و مسافران نوروزي و
كنترل و پيشگيري بيماري هاي مرتبط با آب و غذا، افزايش و تشديد كنترل و
نظارت هاي بهداشتي از اول اسفند پارسال تا 15 فروردين امسال اجرا شد.
وي
افزود: مركز بهداشت ايلام با 22 اكيپ و 42 بازرس ثابت و سيار بهداشت محيط
همه روزه از هشت صبح تا هشت شب در تمام ايام نوروز به ويژه روزهاي تعطيل
فعال و آماده خدمت رساني به مردم بود.
صفي پور تاكيد كرد: بازديد از 9
هزار و 124 مراكز مواد غذايي، اماكن عمومي و بين راهي، معرفي 109 مورد
متخلف به دادگاه كه 12 مورد به تعطيلي آن مكان منجر شد، 327 مورد نمونه
برداري مواد غذايي، 54 هزار و 217 مورد جمع آوري و معدوم سازي مواد غذايي
غير مجاز و فاسد، 422 مورد نمونه برداري و كشت ميكروبي آب آشاميدني و سه
هزار و 274 مورد كلر سنجي آب آشاميدني از فعاليت هاي اين مركز در قالب اين
طرح است.
وي كنترل بهداشت استخرها و 18مورد نمونه برداري و كشت ميكروبي
آب ، 47 مورد كلر سنجي آب استخرها و همچنين 345 مورد برخورد و جمع آوري دست
فروشان دوره گرد را از ديگر فعاليت هاي مركز بهداشت ايلام در قالب اين طرح
اعلام كرد.
وي يادآور شد: از ديگر مواردي كه اكيپ هاي مركز بهداشت به
آنها رسيدگي كردند مي توان به پيگيري 21 مورد شكستگي لوله آب، توزيع هفت
هزار و 500 پوستر و پمفلت، نصب 80 مورد بنر و صدور 40 اخطاريه به متخلفين
اشاره كرد.
صفي پور با اشاره به اينكه بعضي از نظارت ها در قالب گشت
مشترك به همراه سازمان دامپزشكي، صنعت و معدن، گردشگري و تعزيرات حكومتي
صورت گرفته است از همكاري اين دستگاه ها و نيروهاي مركز بهداشت در اجراي
اين طرح تقدير كرد.
اجراي طرح هاي سلامت نوروزي و راهنمايي مسافران
نوروزي همه ساله با هدف حفظ و ارتقاي ايمني مواد غذايي در سطح عرضه، رتبه
بندي گروه رستوران ها با حداكثر بكارگيري از توان كارشناسي، كاهش تلفات
جاده اي و ارائه خدمات به مسافران نوروزي اول اسنفد هر سال تا 15 فروردين
سال بعد به مدت 45 روز همزمان با سراسر كشور در استان ايلام نيز اجرا شد.