چهارطاقی ساسانی خرامه بهسازی شود | سرمایه گذاران بخش خصوصی به کمک مرمت آثار تاریخی بیایند

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی فارس در بازدید از چهارطاقی ساسانی خرامه به لزوم محوطه‌سازی و ساماندهی محیط پیرامون این اثر توسط شهرداری تأکید کرد.

رویداد نشان ملی مهر اصالت صنایع دستی به میزبانی فارس

شیراز از امروز میزبان رویداد نشان ملی مهر اصالت صنایع دستی است و طی پنج روز آثار فاخر هنرمندان سه استان کشور بررسی می‌شود.

برداشت بی رویه آب میراث گذشتگان را بخطر انداخته است

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه زیان و آسیب‌های ناشی از فرونشست زمین به وضوح در مجموعه تاریخی نقش رستم مشهود است به نحوی که بنا بر اظهار نظر کارشناسان امر اُفت سفره‌های آب زیرزمینی پدیده جدایی کوه از دشت را سبب شده است، گفت: متأسفانه زیاده خواهی‌های امروز در برداشت‌های غیرمجاز و بیش از انتظار از منابع آبی، میراث‌های گذشتگان را نیز به خطر انداخته است.

شواهدی از مسجد در تخت جمشید کشف شد

در پژوهش‌های جدید باستان‌شناسی در تخت جمشید شواهدی از یک مسجد مربوط به اوایل دورۀ اسلامی کشف شد.

این بخش های بازار وکیل مرمت می شوند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس : بخش‌هایی از سقف و طاق‌های بازار وکیل که درگذشته دچار آسیب‌های بصری شده بود مورد مرمت قرار خواهد گرفت.

ثبت ملی 16 اثر منقول تاریخی در شیراز

۱۶ اثر منقول تاریخی شیراز ثبت ملی شد .

عمارت کلاه فرنگی مرمت می شود

شهردار آباده از مرمت و مقاوم سازی عمارت کلاه فرنگی خبرداد.

جلوی ولنگاری تبلیغات گرفته شود | بافت فرسوده با شعار احیا نمی شود

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری شورای شهر شیراز با بیان اینکه شیراز در میان شهرستان‌های فارس بیشترین بافت تاریخی و فرسوده را دارد و احیا، بهسازی و بازسازی بافت‌ها نیاز به حمایت جدی بودجه‌های ملی دارد، افزود: باید بسته‌های تشویقی و حمایتی، نه روی کاغذ، بلکه در عمل داشته باشیم تا در بازسازی و حفظ و صیانت بافت‌ها موفق باشیم. تاکنون شعارها بر عمل پیشی گرفته که باید برعکس شود.

بودجه مرمت بازار قیصریه چه شده است؟

سرپرست پایگاه میراث فرهنگی لارستان در پایان با بیان اینکه قبلا هم بودجه لازم برای مرمت این بنا در نظر گرفته شده بوده اما هدر رفته است، گفت: بدشانسی ما این است که به انتهای سال مالی رسیده‌ایم و بعید می‌دانم تا پایان سال بتوانیم برای تهیه هزینه‌های لازم به نتیجه برسیم.

اسکلت در آبراه‌های تخت جمشید کشف شد

یک اسکلت در ششمین فصل از کاوش آبراهه‌های تخت جمشید کشف شد.
قبلی۶بعدی