محمدرضا عباسی با بیان اینکه نزدیک به ۱۲۰ گونه ماهی زینتی در استان اصفهان تولید میشود، افزود: افزون بر ۲ هزار نفر در بیش از ۷۰۰ واحد تولیدی ماهیان زینتی در استان مشغول به فعالیت هستند که علاوه بر مشاغل خانگی در واحدهای صنعتی متوسط و بزرگ نیز فعالیت دارند که بیش از ۲۰۰هزار تا یک میلیون قطعه ماهی زینتی در سال تولید و به بازار عرضه میکنند.
وی افزود: ١۶ شهرستان در استان اصفهان، ماهی زینتی تولید میکنند که بیشترین آمار تولید به ترتیب به شهرستانهای کاشان، نجف آباد، اصفهان است که به سایر استانها از جمله تهران، مرکزی، مشهد و مناطق جنوبی کشور نیز صادر میشود.
به گفته وی، پرورش ماهیان زینتی نیاز چندانی به آب ندارد و با کمترین میزان آب درماه امکان تولید واشتغال را بهدنبال دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان افزود: سال گذشته، تولید آبزیان خوراکی استان در بخش گرمابی، سردابی و خاویاری افزون بر ۱۰ هزار و۲۵۲ تن بوده است.
عباسی گفت: شهرستانهای سمیرم، فریدونشهر، اصفهان و گلپایگان به دلیل برخورداری از آب های جاری افزون بر ۲ هزار تن آبزیان خوراکی تولید میکنند.
وی افزود: بیشترین تولید مربوط به ماهیان سردابی با ۸ هزار و ۴۴۳ تن و علاوه بران تولید حدود ۴۰ کیلو خاویار از ماهیان خاویاری بوده است.