عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان :
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دسترسی آسان مردم به غذای سالم و آوردن محصولات ارگانیک به سبد خانوارها امروزه حق مسلم مردم است و در همین راستا مراکزی مشخصی برای فروش این محصولات ایجاد کردیم.
کد خبر: ۷۹۷۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳ 14 November 2019

به گزارش خبرنگار تابناک از اصفهان، سید مرتضی صفوی در مراسم افتتاح اولین فروشگاه محصولات سالم تر و عاری از مواد سسنتیک و شیمیایی در شهرک سلامت اظهار داشت: با توجه به اینکه امروزه با هجمه ای از بیماریهای متابولیک مثل سرطان ها، فشارخون ، دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی مواجهیم که روزانه 800 نفر بر اثر بیماری های قلبی و عروقی فوت می کنند و بیش از یکصد نفر بر اثر سرطان ها جان خود را از دست می دهند.

وی با اشاره به اینکه بیش از 10 درصد بیمار مبتلا به دیابت و پره دیابتی داریم، گفت: در همین راستا ضرورت تولید و ارائه محصولات سالم و ارگانیکی که شناسنامه دار است و به راحتی مردم می توانند از ترکیبات مواد اصلی و تشکیل دهنده آن مطلع شوند و با دادن حق انتخاب، محصول مرود نظر خود را خرید کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه از 350 شرکت بزرگ توانستیم 35 محصول ارگانیک و سالم را انتخاب و در فروشگاه شهرک سلامت در دسترس عموم قرار دهیم، گفت: تولید کنندگان محصولات سالم باید بدانند امروزه یک مبلغ رایگان مثل وزارت بهداشت دارند که مرتب از محصولات انها تعریف می کند و نیاز است که غذاهای خاص و سالم دوره های مختلف زندگی را برای نوجوانان ، جوانان، سالمندان، کودکان، زنان شیرده و غیره تولید و به راحتی در مراکز فروش سطح شهر عرضه شود.

وی از واگذاری غربالگری ها به بخش های خصوصی خبر داد و افزود: لازم مردم به سمت خود مراقبتی بروند و هر یک از ماها پیام رسان محصولات سالم باشیم.

مرتضوی از بیداد کردن فلزات سنگین در برخی از محصولات غذایی خبر داد و گفت: به دلیل اینکه امروز وزارت بهداشت با کمبود تعداد کارشناسان بهداشت و ناظرین مواجه است بنابراین بعضا شاهد تولید برخی از محصولات غذایی با دوز بالای فلزات سنگین هستیم.

 

هیچ محصول  صد درصد ارگانیک با توجه به خاک و آب آلوده در اصفهان نیست

بنیانگذار شهرک سلامت اصفهان نیز در افتتاح این فروشگاه گفت: ادعا نمی کنیم که محصولات غذایی صد درصد سالم داریم چون با توجه به خاک و آب آلوده امکانپذیر نیست اما با اطمینان می گوییم که میزان مواد شیمیایی و فلزات سنگین بسیار کاهش یافته است.

مسعود صرامی با اشاره به اینکه محصولات غذایی شبهه ارگانیک امروزه داریم، ادامه داد: تلاش کردیم مواد غذایی ارگانیک با حداقل مواد زائد را در دسترس مردم قرار دهیم و مردم را به این سمت ببریم که تخم مرغ بومی را به تخم مرغ ماشینی ترجیح بدهند.

وی گفت: تولید محصول سالم و بدون تقلب که باید امری طبیعی باشد این روزها به چالشی بزرگ مبدل شده است و که در  این فروشگاه برای تولید محصول سالم تر تلاش درخور توجهی شده است .

صرامی گفت: غذای سالم هم حق ما است و هم تکلیف ما که در این راستا می کوشیم بیماریهای ریز و درشت را حذف و بار درمان را سبک تر کنیم.

رضا هیبتی مدیر بهره برداری شهرک سلامت  نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مصرف کودها باعث شده که شاهد یکسری آلودگی ها در صنعت غذا باشیم ، افزود: برای حذف این محصولات نیاز به اگاه سازی مردم و  مطالبه گری جامعه به سمت غذاهای سالم و ارگانیک است که در پی این تقاضا شاهد رونق تولید محصولات سالم باشیم.

وی بیان داشت: در حال حاضر نیاز به ایجاد یک تفکر سازنده و تغییر فرهنگ و مدل سازی در حوزه غذای سالم است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار