معاون اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان گفت: کاهش قیمت گوشت قرمز دربازار اصفهان ادامه دارد.
کد خبر: ۷۹۶۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷ 12 November 2019

معاون اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان با بیان اینکه با توجه به بارندگی خوب امسال،شاهد فراوانی دام در استان اصفهان هستیم گفت: تحت تأثیر افزایش عرضه گوشت قرمز، قیمت‌ها از دو هفته پیش در بازار کاهش یافت.

عبدالرزاق آقاجانی افزود:قیمت انواع گوشت قرمز(گوسفند،گوساله و گام) هفته آینده دو تا پنج هزار تومان از نرخ کنونی کمتر و نرخ جدیدبه فروشگاه هااعلام می شود.

وی گفت: هم اکنون قیمت اعلامی اتحادیه به فروشگاه ها و واحدهای صنفی برای هر کیلوگرم گوشت گوسفند درجه 1 با 100 گرم دنبه ، 78 تا 80 هزار تومان و درجه 2(مثل میش و بز) 70 هزار تومان،گوشت گوساله 75 هزار تومان و گوشت گاو 60 تا 65 هزارتومان است.

آقاجانی اضافه کرد: نرخ هر کیلوگرم گوشت قرمز بره 10 تا 15 کیلویی هم حداکثر 100 هزارتومان بایدفروخته شود.

معاون اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان افزود: با توجه به روند کاهشی قیمت گوشت،در حال حاضر نرخ هرکیلوگرم گوسفند زنده 38 تا ۴0 هزار تومان ،گوساله 26 تا 28 هزارتومان و گاو 18 تا 20 هزار تومان است.

آقاجانی درپایان گفت: هم اکنون 90 درصدواحدهای صنفی گوشت قرمز شهرستان اصفهان ،هر کیلوگرم گوشت گوسفند با شرایط مشابه را تا 85 هزارتومان به فروش می رسانند که تخلف است و مرتب بر قیمت ها نظارت و با متخلفان برخورد می شود.

هم اکنون در شهرستان اصفهان 800 واحدصنفی گوشت قرمز دارای پروانه و 500 واحد بدون پروانه فعالیت دارند.

سالانه حدود دو میلیون رأس دام سبک و 55 تا 60 هزار رأس دام سنگین در 31 کشتارگاه صنعتی استان اصفهان کشتار می شود.

استان اصفهان رتبه چهارم تولید گوشت قرمز را دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار