عضو شورای سیاست‌گذاری وزارت علوم در رشت؛
تابناک / عضو شورای سیاست‌گذاری وزارت علوم با اشاره به مشکلات اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته علوم سیاسی گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی با مشکل اشتغال روبرو هستند و هنوز جایگاه این رشته در دستگاه‌های سیاسی و اداری کشور نامشخص است
کد خبر: ۶۹۱۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۹ 17 December 2018

تابناک / عضو شورای سیاست‌گذاری وزارت علوم با اشاره به مشکلات اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته علوم سیاسی گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی با مشکل اشتغال روبرو هستند و هنوز جایگاه این رشته در دستگاه‌های سیاسی و اداری کشور نامشخص است.

 

در تلاش هستیم  روز بیست و هشتم آذر را به‌عنوان روز علوم سیاسی در تقویم ثبت کنیم / بیش از ۹۰ درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی بیکار هستند!

 

امیرحسین ابراهیمی در رشت با اشاره به برگزاری نشست‌های علمی تخصصی غیبت سیاست در ایران معاصر هم‌زمان با سراسر کشور در گیلان اظهار کرد: اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور در نظر دارد به مناسبت صد و نوزدهمین سالگرد تأسیس مدرسه علوم سیاسی در ایران نشست‌های علمی تخصصی غیبت سیاست در ایران معاصر را در سراسر کشور و در روز بیست و هشتم آذرماه برگزار کند.

وی با اشاره به دلایل نام‌گذاری 28 آذر به نام روز علوم سیاسی در تقویم جمهوری اسلامی ایران گفت: شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور در راستای توسعه و پیشرفت رشته‌ی علوم سیاسی و همچنین تقدیر از متخصصان و مؤلفین و پژوهشگران فرهیخته در این رشته در نظر دارد روز بیست و هشتم آذر را به‌عنوان روز علوم سیاسی در تقویم ثبت کند.

دبیر اتحادیه علوم سیاسی کشور هدف از انتخاب بیست و هشتم آذر را تأسیس مدرسه علوم سیاسی برای نخستین بار در 119 سال پیش توسط میرزا حسن خان مشیر الملک عنوان کرد و افزود: مدرسه علوم سیاسی برای وزارت امور خارجه وقت مأمورینی تربیت کرد که بتوانند در مقابل خارجیان حقوق کشور خود را حفظ کنند و همین‌طور نابسامانی‌های که در دستگاه دیپلماسی مشاهده می‌شد را از بین برود.

ابراهیمی با اشاره به مشکلات اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته علوم سیاسی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی با مشکل اشتغال روبرو هستند و هنوز جایگاه این رشته در دستگاه‌های سیاسی و اداری کشور نامشخص است و تکرار این مسئله صدایمان را گرفته است.

عضو شورای سیاست‌گذاری وزارت علوم با تأکید بر اینکه تشویق و حمایت مانند اکسیژن برای بدن است و همه افراد دوست دارند که تشویق شوند گفت: دانشجویان علوم سیاسی و سایر رشته‌های علوم انسانی از این قاعده مستثنا نیستند و اگر دانشجویان علوم سیاسی بفهمند موردحمایت و تشویق مسؤولان قرارگرفته‌اند اعتمادبه‌نفسشان چندین برابر می‌شود و می‌توانند یاری‌رسان دولتمردان در این برهه حساس کشور شوند.

به گزارش فارس، اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور به مناسبت صد و نوزدهمین سالگرد تأسیس مدرسه علوم سیاسی در ایران، نشست‌های علمی تخصصی غیبت سیاست در ایران معاصر را در روز بیست و هشتم آذرماه در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز رشت برگزار می‌کند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار