کد خبر: ۶۷۹۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۸ 13 November 2018
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، دکتر محمد سعیدی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اعلام این خبر افزود: به منظور بررسی وضعیت بهداشتی تخم مرغ تولیدی استان و اطمینان از اثربخشی برنامه ها، اقدامات و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در سطح استان، طرح پایش میکروبی و باقیمانده های دارویی در تخم مرغ خوراکی با نمونه برداری از کلیه واحدهای فعال مرغ تخمگذار استان و واحدهای بسته بندی تخم مرغ خوراکی اجرا گردید.
وی در ادامه نتایج آزمایشات و بررسیهای صورت گرفته را حاکی از استاندارد بودن تخم مرغ تولید شده در استان از لحاظ ویژگی های میکروبی عنوان نموده و افزود: در حال حاضر 43 واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت بیش از 2/300/000  قطعه در استان فعالیت دارند که سالانه حدود 25000 تن تخم مرغ خوراکی تولید و به بازار عرضه می کنند که بخش عمده ای از این تخم مرغ تولیدی به خارج از استان صادر می شود.
در پایان دکتر سعیدی با اشاره به نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر تخم مرغ خوراکی از مراکز تولید تا توزیع و عرضه، از هم استانیها درخواست نمود: از خرید تخم مرغ فاقد هویت   ( بدون درج تاریخ تولید و انقضاء بر روی پوسته تخم مرغ) و همچنین تخم مرغ هایی که در خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به سامانه اطلاع رسانی 1512 اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش نمایند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار