با قطار سریع السیر؛
تابناک: استاندار اصفهان گفت: با راه اندازی قطار سریع السیر اصفهان - تهران با سرعت 300 کیلومتر در ساعت، زمان مسافرت بین این دو شهر به دو ساعت خواهد رسید.
کد خبر: ۶۵۲۹
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱ 21 February 2015
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، رسول زرگرپور روز شنبه در آیین افتتاح پروژه بهسازی ایستگاه راه آهن اصفهان افزود: تکمیل طرح قطار سریع السیر اصفهان تهران یکی از دو برنامه مهم ریلی استان اصفهان است که اعتبار دو میلیارد و 600 میلیون دلار برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با اظهار امیدواری به راه اندازی هر چه سریعتر این قطار اظهار کرد: این پروژه 422 کیلومتر خط ریلی دارد که حدود 300 کیلومتر آن در استان اصفهان است.

وی گفت: از این 300 کیلومتر فقط احداث و آماده سازی 30 کیلومتر آن باقی مانده که در چند ماه گذشته مناقصه مربوط به آن انجام شده است.

وی با اشاره به تاکید رئیس جمهوری ایران در سفر اخیر به استان اصفهان مبنی بر راه اندازی هرچه سریعتر قطار سریع السیر اصفهان- تهران تصریح کرد: قرار است اواخر این هفته در سفر ریاست جمهوری به قم کلنگ احداث خط ریلی این پروژه از قم به تهران به زمین زده شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه بودجه مربوط به قم با پیگیری های استان اصفهان تخصیص می یابد، افزود: در ابتدا مقرر بود این پروژه فقط برای اصفهان - قم باشد اما با پیگیری های استان اصفهان از امسال، مسیر قم - تهران نیز در این پروژه قرار گرفت.

وی این پروژه را نخستین قطار سریع السیر کشور خواند و اظهار کرد: چندین استان از جمله خراسان و خوزستان برای این پروژه با اصفهان رقابت می کردند که سرانجام قطار سریع السیر به اصفهان رسید.

به گفته وی این قطار سریع السیر در فرودگاههای مهر آباد و امام خمینی (ره) و شهرهای اصفهان، قم و تهران ایستگاه خواهد داشت.

زرگرپور کار دوم و اساسی در حمل و نقل ریلی استان اصفهان را انتقال حجم بالای بار استان از جاده ها به روی ریل ها عنوان و تصریح کرد: این حجم بار در جاده ها توجیه اقتصادی و فنی مهندسی ندارد و به توسعه جهشی در شرایط ریلی استان برای این موضوع نیاز داریم.

وی با بیان اینکه سالانه 30 میلیون تن بار و یک میلیون و 400 هزار مسافر از شبکه ریلی اصفهان می گذرد، تاکید کرد: راه آهن در استان اصفهان در جایکاه واقعی خود قرار ندارد و در حاشیه قرار گرفته است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه وظیفه مدیریت استان و راه آهن این است که جایگاه واقعی و در شان مردم اصفهان را به آن برگرداند، گفت: قدم اول این کاره، بازسازی ایستگاه ها و مدرن کردن آنهاست.

زرگرپور همچنین جایگاه حمل و نقل را یکی از محورهای توسعه، عمران و پیشرفت هر کشور و استان خواند و افزود: استان اصفهان در محل تلاقی کریدور های شمال جنوبی و شرقی غربی کشور قرار دارد و در سال حدود 40 درصد بار کشور و 20 درصد حمل و نقل مسافری از راههای استان عبور می کند.

وی با تاکید بر جایگاه ویژه استان اصفهان در بحث حمل و نقل اظهار کرد: اصفهان بعنوان صنعتی ترین استان کشور دارای 14 درصد تولید ناخالص ملی، 70 درصد تولید فولاد، 50 درصد تولید سنگ و 32 درصد فرورداه های نفتی کشور است و باید حمل و نقل رفیع و ویژه ای برای حمل آنها داشته باشد.

زرگرپور به توسعه فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با اعتبار یکهزار میلیارد ریال برای سه سال اشاره و اضافه کرد: دو طرح اساسی شامل توسعه و مدرن شدن ترمینال سفرهای خارجی و توسعه پارکینگ هواپیماها از 10 به 20 فروند در این فرودگاه اجرا می شود.

استاندار اصفهان همچنین از راه اندازی نخستین خط هوایی مخصوص اصفهان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: هواپیمای آن توسط بخش خصوصی خریداری شده است و پیش بینی می شود تعداد سفرهای هوایی فرودگاه اصفهان سه برابر شود.

در آیین مزبور پروژه بهسازی ایستگاه راه آهن اصفهان با اعتبار 37 میلیارد ریال افتتاح و کلنگ پروژه اسلب تراک ( مسیر بتنی ) خطوط مسافری ایستگاه اصفهان با اعتبار 50 میلیارد ریال به زمین زده شد.

سالانه 35 میلیون تن بار و یک میلیون و 400 هزار مسافر از طریق خطوط ریلی استان اصفهان جابه جا می شوند.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار