رییس حوزه هنری خوزستان گفت: حوزه هنری به دلیل این که مستقل، تصمیم‌گیر و مجری است می‌تواند کارهای بزرگی انجام دهد و ما نیز باید از فرصت ارتباط با کشورهای همسایه استفاده کنیم چراکه دارای اشتراکات فرهنگی و منطقه‌ای و حتی سیاسی زیادی هستیم.
کد خبر: ۵۷۰۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۶ 24 February 2018

حجت‌الاسلام و المسلمین سید شهاب‌الدین طباطبایی در دیدار هنرمندان کویتی و رییس و کارشناسان حوزه هنری استان فارس اظهار کرد: پس از نشست ایجاد مجمع منطقه‌ای جنوب با هدف ایجاد یک منطقه موفق ما شروع به کار کردیم و دو کار را انجام دادیم اول جلسه با شاعران کهگیلویه و بویراحمد و دوم هفته فرهنگی ایران و کویت با استان فارس بوده است.

رییس حوزه هنری استان خوزستان تصریح کرد: هنرمندان رسولان فرهنگی و سفیران صلح و مهربانی‌اند. ما علاوه بر نزدیک کردن علایق فرهنگی مردم می‌توانیم دولت‌ها را نیز به هم نزدیک کنیم.

وی با اشاره به این که این برنامه در فضای سیاسی رسانه‌ای کویت اثر گذاشته است خاطرنشان کرد: کاردار سفارت کویت ابراز امیدواری کرده است که اثر این برنامه سبب شود سفیر ما برگردد و سطح ارتباط به سفیر ارتقا یابد.

محمدکرم اللهی، رییس حوزه هنری استان فارس، هم در این دیدار گفت: شیراز پایتخت فرهنگ، هنر و تمدن ایران و نگارشهر ایرانی و خاستگاه پنج مکتب هنر ایران زمین با عناوین موسیقی، آواز، نگارگری، خوشنویسی و تعزیه است.

وی با بیان این که هنر شیراز چشمه زاینده و پاینده است و کام خوشنوشان جهان هماره تشنه فرهنگ و هنر این دیار کبیر بوده و هست اضافه کرد: شیراز به واسطه بزرگانی همچون سعدی و حافظ پایتخت ادبیات ایران است و جایگاه ویژه‌ای در جهان و منطقه دارد.

رییس حوزه هنری استان فارس خاطرنشان کرد: در طول دوره‌های مختلف تاریخی چهره‌های شاخص پارسه از هند تا یونان حضور داشته‌اند و اینک در زنگبار، حیدرآباد، هند، تاجیکستان و... شیرازی‌ها به سربلندی حضور دارند و برای اجتماع آن سامان بسیار نافع‌اند.

وی بیان کرد: شیراز می‌تواند فرهنگ شهری ایمن و امین برای همه فعالان فرهنگی منطقه باشد. بنابراین ما اولویت‌مان فرهنگ و مبادلات فرهنگی است که به نوعی مسیر رشد و توسعه همه جانبه ملت‌های منطقه را آسان و هموار سازد. بنابرین ما ملت‌های منطقه نباید با ریسمان سیاست‌بازان خارجی منطقه به چاه کج‌بینی و بدبینی به همدیگر بیفتیم.

کرم‌اللهی اضافه کرد: شیراز یکی مراکز مهم فعالان و هنرمندان انیمیشن در منطقه است و برخی از انیماتورهای شیرازی چهره‌هایی جهانی‌اند و طرف قرارداد خیلی از کمپانی‌های معروف ساخت انیمیشن ایران، منطقه و جهان هستند که زمینه و بستر خوبی برای همکاری آتی می‌توانند باشند.

وی اظهار داشت: ما هنر کویت را با معرق و مشبک و خوشنویسی می‌شناسیم و امروز شما هنرمندان عزیز ما را با ظرفیت قابل توجهی از هنرهای تجسمی به ویژه نقاشی آبستره و نقاشی پرتره آشنا کردید که بسیار ممتاز و خلاقانه بود و حوزه هنری فارس آمادگی دارد. در صورت همراهی مدیران استان میزبان هفته کامل فرهنگی کویت در شیراز باشد.

اسعد احمد بوناشی، هنرمند نقاش کویتی، هم در این دیدار با اشاره به جایگاه والای هنر ایران گفت: در اکثر رویدادها و جشنواره‌های معتبر جهانی شاهد حضور هنرمندان ایرانی بوده‌ایم؛ هنرمندانی که معمولا خوش درخشیده و جایزه جهانی نیز گرفته‌اند.

وی یادآور شد: با حضور در این برنامه و برنامه‌های مشابه در تلاش‌ایم تا هنرمندان دو کشور را وصل و بتوانیم با هنرمندان آمریکا و اروپا برابری و رقابت کنیم.

بوناشی با بیان این که سیاست غرب در حال حاضر ما را از هم جدا کرده است افزود: ما باید برای رفع این مشکل تلاش کنیم و همه سعی خود را به کار گیریم که از والت دیزنی و پیکسار کارهای بهتری ارایه کنیم چراکه آنان ایده‌ها و خلاقیت‌ها را از کشورهای ما می‌گیرند و بزرگ می‌شوند اما ما می‌خواهیم این را بر عکس کنیم و در کنار هم به آن برسیم.

در این دیدار که با حضور رییس و کارشناسان حوزه هنری استان خوزستان برگزار شد پیرامون روابط فرهنگی دو کشور و رابطه مثبت مردم دو سرزمین بحث و تبادل نظر کردند.

 

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار