به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، 820 تن گوشت سفید به ارزش بیش از 53 میلیارد ریال سه ماه گذشته در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.
مدیر جهاد کشاورزی بابلسر با بیان اینکه ازخرداد ماه امسال تاکنون بیش از 455 هزار قطعه جوجهریزی در سالنهای مرغداری شهرستان بابلسر پرورش داده شد گفت: این تعداد جوجهریزی، در 21 واحد مرغداری این شهرستان انجام شد .
حسن رزاقی با اشاره به ظرفیت تولید 2 میلیون و 225 هزار قطعه مرغ گوشتی در 119 واحد مرغداری بابلسر افزود: 16 واحد مرغداری مرغ مادر با ظرفیت 49 هزار و 900 قطعه، 2 واحد مرغداری مرغ تخمگذار با ظرفیت 75 هزار قطعه و یک کارخانه جوجه کشی با 22 دستگاه در حال حاضر در بابلسر فعال هستند.
واحدهای مرغداری بابلسر در تولید جوجه یکروزه رتبه سوم مازندران را داراست.