مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از شناسایی اولیه 800 محوطه باستانی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۴۶۹۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱ 30 July 2017
به گزارش تابناک : محوطه باستانی ( Archaeological site) یک مکان یا گروه مکانی است که در آن اسناد زندگی و فعالیت گذشته انسانی (تاریخی، پیشاتاریخی، یا معاصر) حفظ شده و ممکن است توسط باستان ‌شناسان مورد بررسی قرار گرفته و به عنوان یک سند باستان‌ شناسی ثبت شده باشد.
محوطه باستانی می‌تواند از چند نشان مخروبه روی زمین تا ساختمان‌ های بزرگ در حال استفاده را شامل شود.
روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان روز یکشنبه به نقل از فریدون الهیاری افزود: 400 مورد از این محوطه ها تا پایان امسال بطور دقیق شناسایی و بررسی خواهد شد.
مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در جریان بازدید از برخی از اماکن تاریخی کاشان، افزود: بررسی ها نشان می دهد که این محوطه های باستانی در برخی مناطق استان به صورت متراکم وجود دارد، به گونه ای که درمنطقه فریدن بزرگ تاکنون بیش از50 محوطه و در جنوب استان و در محدوده شهرستان سمیرم نیز بیش از 30 محوطه باستانی کشف شده است.
فریدن با بیش از 49 هزار نفر جمعیت در 140 کیلومتری غرب استان واقع است.
سمیرم در جوار دنا و زاگرس مرکزی با افزون بر پنج هزار و 200 کیلومتر مربع وسعت، 150 آبادی و روستا، چهار شهر و چهار بخش مرکزی، دناکوه، وردشت و پادنا با دارا بودن افزون بر 108 هزار نفر جمعیت در 160 کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان با بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است. 






منبع : ایرنا 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار