اکثر داروهایی که استفاده می‌کنیم دارای عوارض جانبی کم و زیادی هستند. چه بسا خوب است آنتی بیوتیک‌های طبیعی را جایگزین نوع شیمیایی آن کنیم.
کد خبر: ۴۱۶۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۴ 01 May 2017

به گزارش تابناک سمنان و به نقل از جام جم آنلاین، چرا که هم عوارض کمتری دارند و هم سریع‌تر به نتیجه دلخواهمان می‌رسیم، بدون آن که ضربه دیگری به بدن بزنیم.

تصویر 7 آنتی‌ بیوتیک شگفت‌انگیز طبیعی را بشناسید!

1.عسل خام

اثرات عسل خام دیگر برای همه شناخته شده است. در زمان‌های قدیم از عسل برای جلوگیری ازعفونتومراقبت از زخم‌های پوستیاستفاده می‌شد. عسل دارای آنزیم‌های است که باعث تولید هیدروژن پراکسید می‌شود که این آنزیم برای درمان زخم‌ها بسیار مفید است. همچنین برایگلودرد،سرماخوردگیوسیستم گوارشبهترین گزینه است.

2.سرکه سیب

سرکه سیب علاوه بر این که برای مبارزه بافشارخون بالاوپوکی استخوانمفید است،ضد میکروبموثری برای نابودیعفونت‌های مجرای شنوایینیز محسوب می‌شود. سرکه سیب طبیعی دارای خواصی است که دردرمان سرطانو ریشه‌کن کردن آن در مراحل اول استفاده می‌شود. علاوه بر آن سرکه سیب دارای آنتی‌بیوتیک،ضدعفونی‌کنندهوضدقارچاست. همچنین باعثکاهشکلسترول،سوزش معدهوکاهش وزنمی‌شود.

3.زنجبیل

با خوردن روزانه زنجبیل دستگاه گوارشتان را در برابر مسمومیت‌های غذایی بیمه کرده‌اید. زنجبیل تازه خاصیتآنتی‌بیوتیک قویدارد. علاوه بر مسائل گوارشی درسرماخوردگی،آسم،دردمعده،تهوعوتپش قلباز بهترین انتخاب هاست. استفاده از زنجبیل یکی از راه‌های از بین بردنِ حالتتهوعِناشی از بیماری حرکت یا بارداری تلقی می‌شود.

4.زردچوبه

زردچوبه به عنوان یکی از هم‌خانواده‌های زنجبیل، خاصیت آنتی بیوتیکی دارد. زردچوبه برای کمک به درمانزخم معده،سوء هاضمه،بیماری‌های قلبی، وعفونت‌های باکتریوویروسیتوصیه می‌شود. زردچوبه دارای یک جزء اصلی به نام کورکومین که آن را بسیار به عنوان یک ضد باکتری موثر است، این ادویهضدالتهابوضدباکتریبوده و مصرف آن بصورت روزانه حدود 400 تا 600میلی گرم توصیه شده است.

5.روغن پونه کوهی

اگرچه بیش از 40 گونه از پونه در بازار وجود دارد، شما می‌توانید روغن پونه کوهی را به صورت موضعی برایدرمان مشکلات پاو یاقارچ بر روی ناخن‌هابمالید. همچنین استفاده از قطره‌های این روغن پر خاصیت در هنگام استحمام برایالتهاب سینوس‌هابسیار مفید است. مهم‌ترین فایده‌ی این گیاه در سلامتیدستگاه تنفسیاست که برای درمان علائمسرفه،آسموبرونشیتاستفاده می‌شود.

6.سیر

سیر سرشار از خواص درمانی از قبیلضدقارچ،ضدباکتریوضد ویروسیاست. مصرف سیر از آن دسته خوراکی‌هایی است که جز فایده هیچ ضرری ندارد و عملکرددستگاه گوارشرا بهبود می‌بخشد.دفع انگلها و کرم‌هااز بدن با مصرف سیر به راحتی امکان پذیر است. این خواص سیر مدیون وجود ماده‌ای به نام آلیسین است کهضد میکروبیقوی محسوب می‌شود. عملکرد این ماده در سطح ریه‌ها بسیار قوی است زیرا این ماده‌ی فرار در ریه‌ها تبخیر می‌شود و باکتری‌ها و ویروس‌ها را نابود می‌کند.

7. فلفل

فلفل قرمز به عنوان یک آنتی بیوتیک موثر شناخته شده است. این خوراکی دردرمان عفونت‌های زنانهبسیار موثر واقع شده است. این آنتی بیوتیک قوی وضدقارچبرایگلودردنیز بسیار مفید است. فلفل درافزایش جریان خون،تحریک سیستم عصبی،افزایش اشتهاو رهایی ازسوءهاضمهاستفاده کرد. حتی توصیه شده است که خانم ها برای رهایی ازدردهای ناشی از دوره قاعدگیاز این خوراکی استفاده کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار