کد خبر: ۳۸۷۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰ 03 March 2017

برای مشاهده صفحه استخدام وزارت بهداشت اینجا کلیک کنید

 

۱۱ اسفند ۹۵ – ۱۳ اسفند؛ آخرین مهلت ثبت‌نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت 

بازارکار: فرصت ثبت‌نام در چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور روز جمعه ۱۳ اسفند تمام می‌شود.
ثبت‌نام برای شرکت در چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که از ۱۳ بهمن آغاز شده بود در روز جمعه ۱۳ اسفند تمام می‌شود.
با توجه به اعلام نشدن فرصت تمدید ثبت‌نام باید همه متقاضیان شرکت در این فراخوان تا تاریخ مذکور ثبت‌نام خود را در این فراخوان نهایی کنند.
همچنین امکان ویرایش اطلاعات کسانی که قبلا ثبت‌نام کرده‌اند تا تاریخ ۱۳ اسفند فراهم است.
ظرفیت جذب هیات علمی در چهاردهمین دوره فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ۱۵۰۰ نفر است که ۸۰۰ نفر در بخش علوم بالینی و ۷۰۰ نفر نیز در بخش علوم پایه پذیرفته می‌شوند.


 

۲۱ بهمن ۹۵ – استخدام ۱۴ هزار نفر در حوزه پرستاری و پزشک خانواده 

خبرگزاری فارس : عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه سوء مدیریت آسیب جدی بود که اجازه نداد تأمین‌کنندگان منابع طرح تحول نظام سلامت به وظیفه‌شان عمل کنند گفت: سال آینده ۱۴ هزار نیروی جدید در حوزه پرستاری و پزشک خانواده استخدام می‌شوند.
به گزارش پامچال نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از کاشمر، بهروز بنیادی ظهر امروز در آئین بزرگداشت روز پرستار در سالن همایش‌های سردار شهید هادی شهابیان اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت همانند سایر طرح‌هایی که در کشور آغاز می‌شود از شور و هیجان خاصی برخوردار بود و علیرغم همه مشکلات و کم و کاستی‌ها مورد رضایت مردم قرار گرفت.
وی با بیان اینکه قرار بود با تأمین منابع لازم و بیمه کردن ۴.۵ میلیون نفر این طرح شروع شود ابراز داشت: وزارت رفاه که به‌عنوان مأمور طراحی و تأمین منابع بود متوجه شد که ۱۱ میلیون نفر در ایران بیمه‌شده داریم که متأسفانه در ادامه با افت ناگهانی قیمت نفت منجر به عدم همخوانی منابع با هزینه‌های طرح شد.
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی بابیان این‌که اجرای طرح تحول نظام سلامت بار درمانی را به‌طور محسوسی برای مردم کاهش یافت یادآور شد: معتقدیم یکی از آسیب‌ها در این حوزه سوء مدیریت بود چراکه قرار بود منابع اجرای این طرح از محل سازمان هدفمندی یارانه‌ها، ارزش‌افزوده و وزارت رفاه تأمین شود اما مسئولینی که موظف به تأمین منابع بودند این اقدام را انجام ندادند.
وی با اشاره به این‌که در شرایطی که کارکنان، پرستار و عوامل اتاق عمل به‌اندازه کافی نداشتیم اجرای این طرح باعث نارضایتی همکاران شد خاطرنشان کرد: این مهم نشان می‌دهد در برخی امور اگرچه باید جهادی اقدام کنیم اما باید اقدامات و برنامه‌ها بر اساس حساب‌وکتاب باشد.
بنیادی با تأکید بر اینکه تغییر کتاب تعرفه‌های پزشکی بعد از ۲۵ سال را از اقدامات خوب در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت دانست و افزود: علیرغم تمام مشکلات و طلبکاری‌ها، همه ما قدردان رفتار و خدمت شما در این حوزه هستیم که دریغی در بخش درمان انجام ندادید.
وی بابیان این‌که اقدامی که تیم سلامت در کشور انجام می‌دهند در حقیقت یک معامله الهی است تصریح کرد: خوشبختانه امسال استخدام و جذب نیروی خوبی انجام شد و سال آینده نیز استخدام ۷ هزار نفر در حوزه پرستاری و ۷ هزار نفر در پزشک خانواده انجام خواهد شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه تعرفه‌های پرستاری آورده شده است تا در تمامی پرونده‌ها قیمت‌گذاری انجام و خدمات پرستاران از سوی بیمه تأمین شود تا به استانداردهای جهانی نزدیک شویم.
بنیادی با اشاره به گلایه و انتقادات مردم و رسانه‌ها از بخش‌های مختلف بهداشت و درمان که گاها برخی مسائل جزئی را با گرفتن یک عکس از فضاهای بیمارستانی آن را در فضای مجازی منتشر می‌کنند گفت: انتظار داریم همراه با انتقاداتی که انجام می‌دهند پیشنهاد‌ها و راهکار هم ارائه کنند تا متولیان بتوانند نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.
*تفاوت حقوق پزشک و پرستار غیرعادلانه است
در ادامه امام‌جمعه کاشمر با تبریک زادروز ولادت حضرت زینب(س) که به نام روز پرستار نام‌گذاری شده، از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی پرستاران در رسیدگی به بیماران تقدیر کرد و گفت: فعالیت و کار یک پرستار به دلیل این‌که خدمت به مردم و حفظ جان انسان‌هاست بسیار ارزشمند و یک اقدام خداپسندانه است.
حجت‌الاسلام سید کاظم طباطبایی با تأکید بر این‌که کار پزشک از پرستار مهم‌تر است اما مانور یک پرستار در استمرار و بازگشت سلامتی بیشتر است یادآور شد: با این تفاسیر تفاوت حقوق پرستار و پزشک غیرعادلانه است؛ لذا انتظار داریم نمایندگان مجلس این مهم را موردتوجه و پیگیری قرار دهند.
وی صبر، خوش‌خلقی و شجاعت را از ویژگی‌های بارز یک پرستار دانست و خاطرنشان کرد: پرستاران در حقیقت زحمت کشان و دلسوزان حوزه سلامت جامعه هستند که نقش اثرگذاری در تأمین سلامت جسمی، روحی و معنوی جامعه دارند.
در پایان این مراسم از ۸ پرستار نمونه استانی و ۴۰ پرستار نمونه شهرستانی فعال در بیمارستان‌های شهید مدرس و حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر با اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد

 

 


۱۲ بهمن ۹۵ – شرایط جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت اعلام شد

خبرگزاری ایسنا: رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با تشریح جزئیات و شرایط جذب اعضای هیات علمی در این وزارتخانه گفت: داوطلبان از ۱۳ بهمن‌ماه به مدت یک ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت اینترنتی این مرکز در چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی ثبت‌نام کنند.
دکتر سیدعلی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کشور از روز چهارشنبه ۱۳ بهمن‌ماه آغاز می‌شود و به مدت یک ماه ادامه دارد. در این مدت کلیه داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی سامانه جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به نشانی http://aac.behdasht.gov.ir در این فراخوان ثبت‌نام کنند و در نهایت کد رهگیری ثبت‌نام خود را دریافت تا به طور رسمی متقاضی عضویت هیات علمی باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: ثبت‌نام در چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت فقط به صورت اینترنتی انجام خواهد شد. افرادی که درخواست خود را به صورت کتبی و شفاهی ارائه دهند ترتیب اثر داده نخواهد شد.
رئیس امور هیات علمی وزارت بهداشت همچنین تاکید کرد: متقاضیان شرکت در چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت دو اولویت را می‌توانند داشته باشند. اولویت اول این است که می‌توانند متقاضی شرکت در دانشگاه‌های بزرگ کشور باشند و اولویت دوم این است که می‌توانند در یکی از دانشگاه‌های کوچک‌تر ثبت‌نام کنند. اما نکته قابل توجه این است داوطلبان نمی‌توانند همزمان دو دانشگاه بزرگ را در این فراخوان انتخاب کنند.
دکتر حسینی همچنین خاطرنشان کرد: داوطلبان در اولویت انتخاب دانشگاه خود برای جذب به عنوان عضو هیات علمی توجه داشته باشند چرا که بسیاری از دانشگاه‌ها تا زمانی که اولویت اول آنها تعیین‌تکلیف نشده باشد برای انتخاب دوم افراد در مرحله ارزشیابی قرار نمی‌گیرد. بنابراین ممکن است اولویت دوم انتخاب داوطلبان در بسیاری از موارد ترتیب اثر داده نشود.
وی همچنین از استخدام بیش از ۱۳۰۰ داوطلب در چهاردهمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های پزشکی کشور خبر داد و گفت: براساس اعلام نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بیش از ۱۳۰۰ نفر در این مرحله به عنوان عضو هیات علمی جذب خواهند شد که بیش از ۷۰۰ نفر آنها در رشته‌های علوم بالینی و ۶۰۰ نفر نیز در رشته‌های علوم پایه می‌باشد و داوطلبان می‌توانند براساس رشته‌های تحصیلی خود متقاضی عضو هیات علمی باشند.
به گفته رئیس امور هیات علمی وزارت بهداشت، فراخوان جذب اعضای هیات علمی امسال براساس مجوزهای باقی‌مانده از سال گذشته انجام می‌گیرد و وزارت بهداشت امیدوار است برای سال آینده براساس هماهنگی‌هایی که با سازمان مدیریت برنامه‌ریزی و امور اداری و استخدامی کشور انجام داده بتواند مجوزهای جدیدی برای استخدام اعضای هیات علمی دریافت کند.
دکتر حسینی با تاکید بر اینکه بیشتر استخدام‌های اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های کمتر برخوردار انجام می‌گیرد، گفت: در فراخوان امسال دانشگاه‌های کمتر برخوردار بیشترین متقاضی اعضای هیات علمی بودند. اولویت وزارت بهداشت این است که افراد بومی جذب این دانشگاه‌ها شوند و به طور مشخص همه رشته‌های گروه‌های مختلف علوم پایه و بالینی در این منطقه جذب خواهد شد.
رئیس امور هیات علمی وزارت بهداشت ادامه داد: تعداد رشته‌های تخصصی، فوق تخصصی و Ph.d بیشترین جذب اعضای هیات علمی را خواهند داشت و برای جذب کمتر از ۱۰ درصد مربی و کارشناسی ارشد اعلام نیاز شده است.
وی با تاکید بر اینکه مهلت ثبت‌نام برای جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت تمدید نخواهد شد، گفت: امسال برای اولین‌بار تمامی فرآیند جذب اعضای هیات علمی به صورت اینترنتی انجام خواهد شد و داوطلبان فقط برای مصاحبه و بررسی صلاحیت‌های علمی و عمومی در یک جلسه‌ای در دانشگاه متقاضی حضور خواهند داشت بنابراین داوطلبان با دقت و آگاهی کامل نسبت به ثبت‌نام و ارسال مدارک موردنیاز اقدام کنند.

 


 

۲۸ دی ۹۵ – آغاز ثبت‌نام جذب هیات علمی وزارت بهداشت از اول بهمن

خبرگزاری ایسنا : رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه فراخوان سراسری جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی از اول بهمن‌ماه آغاز می‌شود، گفت: علاقه‌مندان از روز جمعه اول بهمن‌ماه به مدت یک ماه فرصت ثبت‌نام دارند.
دکتر سیدعلی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: فراخوان سراسری جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی از اول بهمن‌ماه ۹۵ بر روی سامانه جذب وزارت بهداشت قرار می‌گیرد و علاقه‌مندان از اول بهمن به مدت یک ماه فرصت دارند با مراجعه به این سامانه به نشانی اینترنتی http://aac.behdasht.gov.ir/ در این فراخوان ثبت‌نام کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های علوم پزشکی تعداد رشته‌های متقاضی اعضای هیات علمی و سایر نیازمندی‌های خود در زمینه جذب اعضای هیات علمی را بر روی سامانه جذب وزارت بهداشت بارگذاری می‌کنند و این فرآیند تا اول بهمن‌ماه به اتمام می‌رسد.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر هیات علمی در این مرحله جذب دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهند شد، گفت: آمار نهایی و رشته‌های متقاضی برای جذب هیات علمی هنوز به طور کلی از سوی دانشگاه‌ها اعلام نشده است اما مطمئناً تعداد استخدام کمتر از ۱۰۰۰ نفر نخواهد شد.
دکتر حسینی ادامه داد: نتایج سراسری جذب اعضای هیات علمی بهمن‌ماه بیش از ۴ ماه طول خواهد کشید. در واقع از زمانی که افراد در این سامانه ثبت‌نام می‌کنند تا قبل از پایان سال ۹۵ اطلاعات آنها جمع‌آوری و بررسی خواهد شد و در نهایت پذیرفته‌شدگان برای سال تحصیلی ۹۶- ۹۷ وارد دانشگاه‌های علوم‌پزشکی خواهند شد.
رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: اولویت جذب اعضای هیات علمی با متخصصان بومی در دانشگاه‌های آن منطقه خواهد بود.

 


 

۱۸ دی ۹۵ – ممنوعیت پزشکان استخدامی از فعالیت در بخش خصوصی

خبرگزاری ایسنا: نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مقرر کردند کلیه پزشکان، دندانپزشکان و داروسازانی که در استخدام دستگاه‌های اجرایی هستند نمی‌توانند به فعالیت انتفاعی پزشکی در سایر مراکز خصوصی و عمومی غیردولتی بپردازند.
به گزارش پامچال نیوز به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز (شنبه) و در ادامه بررسی جزئیان لایحه برنامه ششم توسعه ماده ۸۹ را با ۱۵۲ رأی موافق، ۲۲ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۸ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند.

بر اساس این ماده:
الف- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف ارائه خدمات الکترونیکی سلامت مکلف است ظرف دو سال اول اجرای قانون برنامه نسبت به استقرار سامانه پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان و سامانه‌های اطلاعاتی مراکز سلامت با هماهنگی پایگاه ملی آمار ایران و سازمان ثبت احوال کشور با حفظ حریم خصوصی و منوط به اذن آنها و محرمانه بودن داده ها و با اولویت شروع برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع اقدام نماید.
وزارت بهداشت، درمان و ‌آموزش پزشکی مکلف است با همکاری سازمان ها و مراکز خدمات سلامت و بیمه سلامت حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از استقرار کامل سامانه فوق، خدمات بیمه سلامت را به صورت یکپارچه و مبتنی بر فناوری اطلاعات در تعامل با سامانه”پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان” ساماندهی نماید.
تبصره- کلیه مراکز سلامت و واحدهای ذیربط اعم از دولتی و غیردولتی موظف به همکاری در این زمینه می باشند.
ب- کلیه پزشکان، دندانپزشکان و داروسازانی که در استخدام پیمانی و یا رسمی دستگاه‌های اجرایی موضوع این قانون هستند، مجاز به فعالیت انتفاعی پزشکی در سایر مراکز تشخیصی، آموزشی، درمانی و بیمارستان‌های بخش خصوصی، عمومی غیردولتی با رعایت تبصره یک ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب سال ۱۳۷۳ و یا فعالیت در بخش خصوصی مرتبط با حوزه ستادی مربوط به غیر از دستگاه اجرایی خود نیستند. مسئولیت اجرای این بند به عهده وزراء وزارتخانه های مربوطه و معاونین آنها و مسئولین مالی دستگاههای مذکور است.
تبصره۱- موارد استثنا برای مناطق محروم با ذکر نام فرد و علت به پیشنهاد دستگاه اجرایی مربوطه و تأیید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تأیید می‌گردد.
تبصره۲- مطب پزشکان و دندانپزشکان متخصص در نقاط محروم در صورت نیاز و ضرورت به تشخیص رئیس دانشگاه و یا دانشکده علوم پزشکی آن نطقه تعیین می‌شود مطب پزشکان و دندانپزشکان عمومی از شمول این بند مستثنی است.
ج – دولت موظف است از بخش های خصوصی و تعاونی برای ایجاد شهرکهای دانش سلامت، حمایت به عمل آورد. آئین نامه اجرایی این بند در چارچوب قوانین و بودجه سنواتی طی سال اول اجرای قانون برنامه تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.
د- به منظور متناسب سازی کمیت و کیفیت و تقویت نیروی انسانی گروه پزشکی با نیازهای نظام سلامت کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است نیازهای آموزشی و ظرفیت ورودی کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی علوم پزشکی اعم از دولتی و غیردولتی را متناسب با راهبردهای پزشک خانواده، نظام ارجاع و سطح بندی خدمات و نقشه جامع علمی کشور تعیین و اقدام نماید.
هـ – وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مکلف است به اجرای ” نظام خدمات جامع و همگانی سلامت” با اولویت بهداشت و پیشگیری بر درمان و مبتنی بر مراقبت‌های اولیه سلامت، با محوریت نظام ارجاع بر پزشکی خانواده با بکارگیری پزشکان عمومی و خانواده، گروه پرستاری، مراقبت‌های پرستاری در سطح جامعه و منزل سطح بندی خدمات، پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان، واگذاری امور تصدی گری با رعایت ماده(۱۳) قانون مدیریت خدمات کشوری و پرداخت مبتنی بر عملکرد مطابق قوانین مربوطه و احتساب حقوق آنها اقدام نماید. به نحوی که تا پایان سال دوم قانون اجرای برنامه کلیه آحاد ایرانیان تحت پوشش نظام ارجاع قرار گیرند.
و – سازمان ها و صندوق های بیمه گر پایه کشور مکلف به خرید راهبردی خدمات سلامت براساس دستورالعمل‌ها و راهنماهای بالینی و فهرست رسمی داروهای ژنریک ایران در چارچوب نظام ملی دارویی کشور همزمان با اجرایی شدن نظام ارجاع مبتنی بر پزشک خانواده در کشور از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صرفاً از طریق سامانه هستند.
ط- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است تقاضای تخصیص نیروهای پزشکی طرح نیروی انسانی مورد نیاز سازمان تامین اجتماعی را براساس تفاهم و همکاری متقابل با اولویت مناطق محروم بررسی و تامین نماید.
ک- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سازمان غذا و دارو موظف است حمایت از تولید و عرضه و تجویز داروهای ژنریک حمایت بیمه ای را فقط به داروهای ژنریک اختصاص دهد و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اتاق تعاون حسب مورد تمهیدات لازم جهت صادرات محصولات سلامت محور اقدام نماید و برنامه ایمنی سازی کودکان واکسیناسیون را تا حد و تراز کشورهای توسعه یافته ارتقاء دهد.
م – وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور در جهت مصون سازی و افزایش توان بازدارندگی کشور موظف است انواع تهدیدات حوزه سلامت را بررسی کند  و اقدام لازم جهت خنثی‌سازی و مقابله با  آن را مطابق قوانین مربوطه به انجام رساند.
به گزارش پامچال نیوز به نقل از ایسنا، نمایندگان بندهای ح، ی و ل به ترتیب درباره توسعه طب سنتی و استفاده از داروها و فرآورده‌های طبیعی گیاهی، تهیه بیمه مسئولیت حرفه‌ای و تکمیل و تجهیز، ارتقای خدمات مراکز بهداشتی و درمانی در مناطق نفت‌خیز و معدنی را برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق برنامه ارجاع دادند.

 


 

۹ آذر ۹۵ – زمان اعلام نتایج آزمون دانشگاههای علوم پزشکی

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان: آقای بطیار مدیر سرمایه انسانی دانشگاه گفت:
طبق مذاکرات صورت گرفته با سازمان سنجش آموزش کشور و سازمان امور اداری و استخدامی، لیست اسامی پذیرفته شدگان رشته های پرستاری و مامایی، کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی، اپراتور ۱۱۵، کارشناس ارتباطات و عملیات (پزشک و پرستار) آزمون استخدامی مورخ ۲۱ آبان ماه، احتمالا روز شنبه مورخ ۱۳ آذر ۹۵ از سوی سازمان سنجش اعلام خواهد شد. داوطلبان گرامی می توانند با مراجعه به سایت سنجش  اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنند.


 

۳ آبان ۹۵ – ظرفیت استخدام در بخش بهداشت و درمان ‌۳۰ درصد افزایش یافت

خبرگزاری تسنیم : وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امسال در راستای تامین نیرو توانسته‌ایم ظرفیت را به مقدار ۳۰ درصد افزایش دهیم.
به گزارش پامچال نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساوه، سیدحسن قاضی‌زاده امشب هاشمی امشب در جلسه شورای اداری ساوه با تاکید براهمیت فرهنگ عاشورا در کشور اظهار داشت: فرهنگ عاشورا اگر در کشور و ارکان حکومت حاکم باشد شاهد پیشرفت کشور خواهیم بود و  اگر در جاهایی بین خودمان گیری وجود دارد خودمان مانع پیشرفت هستیم، امام حسین(ع) از خود گذشت چرا که شیفته خداوند بوده و کار و تلاشش به ثمر رسید و با آنکه قرن‌ها از قیان ایشان می‌گذرد هر روز بر یاران ایشان افزوده می شود.
وی افزود: امام راحل خداوند متعال را باور داشت و همواره بر مسئولان تاکید می‌کرد که وحدت و همدلی داشته باشند زیرا رمز موفقیت در شرایط بین‌المللی و منطقه‌ای جز با وحدت حاصل نمی‌شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مردم وقتی شاهد وحدت بین مسئولان هستند اعتمادشان نسبت به مسئولان بیشتر می‌شود که در نتیجه روز به روز شاهد وحدت در جامعه می‌شویم.
وی بیان کرد: هر چه بیشتر دارای اخلاق و روحیه انسانی باشیم پیشرفت می‌کنیم، این درحالیست که امام(ره) به این اخلاق آراسته بودند و در این راه تلاش‌های بسیاری کردند.
قاضی‌زاده هاشمی اضافه کرد: اگر ما به قیامت باور داشته باشیم و اعمال اخلاقی انجام دهیم و سوءظن و گمانه‌زنی‌ها را کنار گذاریم به پیشرفت می‌رسیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ما برای این نظام و انقلاب خون‌های بسیاری داده‌ایم اما امروز برخی از دوستان به دنبال تضعیف دولت هستند زیرا برای به وجود آمدن این نظام کوچک‌ترین تلاشی نکرده و به راحتی به همه چیز دست یافته‌اند و باید بدانند تضعیف دولت تضعیف نظام جمهوری اسلامی است و این همان کاری است که دشمنان نظام انجام می‌دهند.
وی افزود: باید به دنبال بررسی عملکرد خود باشیم و سبب نا امیدی مردم نشویم و به دنبال تحقیر مسئولان نباشیم، دولت یازدهم در دوران خدمت خود کارهای بسیاری انجام داده و حداقل کار ممکن ایجاد آرامش نسبی در کشور و منطقه است.
قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: دولت به دنبال کاهش تورم و تک رقمی کردن آن بود و توانست تورم  ۶ درصد منفی را به ۵ درصد مثبت برساند، با ایجاد تحریم‌های ظالمانه و غیر انسانی دشمنان نظام قیمت نفت ‌به یک چهارم رقم واقعی خود کاهش یافت.
وی بیان کرد: در کشوری هستیم که مطالبات زیاد است و بودجه آن ۲۲۰ هزار میلیارد تومان که ۱۹۰ هزار میلیارد تومان آن برای بودجه‌های جاری کشور است که از این مبلغ ۱۰ درصد بابت بدهی‌های دولت گذشته هزینه شده و ۱۰ هزار میلیارد باقی مانده جوابگوی مطالبات کشور نیست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: چراکه صرف حوزه‌های عمرانی می‌شود که پاسخگوی نیاز ما نیست زیرا پروژه‌های که در کشور کلنگ‌زنی می‌شود حداقل ۲۵ سال زمان می‌برد تا کامل شود.
وی تصریح کرد: دولت در کشور فضای نسبی آرامی را ایجاد کرده که بعد از انتخابات و پایان دولت امیدواریم بتوانیم این آرامش را حفظ کنیم و فضا را تخریب نکنیم.
قاضی‌زاده هاشمی افزود: از دیگر امتیازات دولت یازدهم جلوگیری از افزایش قیمت‌ها بود، همچنین با درایت و تدابیر اندیشمندانه مقام معظم رهبری و تحت نظارت مجلس شورای اسلامی و شورای امنیت ملی مذاکرات هسته‌ای پیش رفت و گشایش نسبی در کشور صورت گرفت زیرا نباید از دشمنان انتظار همدلی و سازش را داشت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی گفت: اگر با هم و تحت فرمان یک فرمانده باشیم و همه در زیر یک بیرق قرار گیریم موفق می‌شویم، ما در دوران دفاع مقدس با دست خالی کم کاری نکردیم زیرا با هم متحد بودیم و الان با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبی بر اقتصاد مقاومتی می‌توانیم از ظرفیت‌های داخلی و منابع موجود حداقل استفاده را داشته باشیم.
وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که در بحث بهداشت در آن اجحاف شده و مهم‌ترین مسئله استان مسئله کمبود آب شرب و صنعتی است که باید حل شود.
قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: شهرستان ساوه با توجه به قابلیت‌هایی که دارد قابل مقایسه با شهرستان‌هایی که نزدیک پایتخت هستند نبوده زیرا این شهرستان به سبب قدمت خود دارای تمدن دیرینه است که در حوزه سلامت زیر ساخت‌های آن توسعه پیدا نکرده است.
وی ادامه داد: جمعیت شهرستان ساوه در ۲۰ سال گذشته از ۶۵ هزار به ۳۰۰هزار نفر رسیده ‌که در این راستا باید به همین نسبت خدمات درمانی نیز رشد کند، اگر خیرین نبودند با مشکلات بسیاری در حوزه بهداشت و درمان مواجه بودیم که باید تلاش کرد خیرین وارد حوزه سلامت شوند.
قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: استان مرکزی دارای منابع مالی بسیاری است که مسئولان استان باید در زمینه استفاده بهینه آن در حوزه سلامت تلاش کنند، با توجه به بودجه کشور نباید اتکا به بودجه دولتی کرد و مردم باید از خدمات درمانی بهره‌مند شوند و یک بیمارستان مجهز در اختیار آن‌ها قرار گیرد و اگر غیراز این امر صورت بگیرد ظلمی بزرگ محسوب می‌شود.
وزیر بهداشت با اشاره به موضوع استخدام نیرو در بخش بهداشت و درمان گفت: در بخش نیروی انسانی بخش بهداشت و درمان در حد توان می‌توانیم خدمات‌رسانی کنیم و امسال در راستای تامین نیرو توانسته‌ایم ظرفیت را به مقدار ۳۰ درصد افزایش دهیم و با توجه به اینکه در کشور چندین مرکز پزشکی و درمانی استقرار یافته این تعداد کافی نیست.
وی گفت: همچنین بیمارستان هفدهم شهریور شهرستان ساوه نیز به یک مرکز دندانپزشکی مجهز شود تا مردم بتوانند از بهترین خدمات بهره‌مند شوند و ماهم در تلاشیم تا در کوتاه‌ترین زمان تعداد یونیت‌های دندانپزشکی مدنظر را در این مرکز مستقر کنیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار